Bebeklerde kafa şekli bozukluğu

ai5ham

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2022
3
0
28
Merhabalar,bebeğim sadece yüz üstü uyuyor.1 yaşı var.Kafasının inceldiğini fark ediyorum.Ama sırt üstü uyumuyor.Kafa şekli bu aydan sonra düzelirmi? Ne yapa bilirim?

Kafa sekli incelmemistir de buyudukce kiloyu boya verdigi icin yuzu incelmistir bana kalirsa. Benim kizim da hep yuzu koyun yatti, sakaklardan basik kafasi ama dogdugunda da oyleydi. Herkes cok begenir kafasini, disney prenseslerinin kafatasi yapisina cok benziyor

Herkes kafası uzun diyor.Yani ben fark etmiyordum hep gözümün önünde olduğu için.Ama dikkatli bakınca gerçekten inceldiğini gördüm

Herkes kafası uzun diyor.Yani ben fark etmiyordum hep gözümün önünde olduğu için.Ama dikkatli bakınca gerçekten inceldiğini gördüm
Herkese bakmayin, benim kizimin da sakaklar basik oldugu icin kucuk kafali diyirlardi. Hemsireye bahsettim, bas cevresi olcumleri normal, sakaklar basik ya ondan oyle geliyordur herkese dedi. Sizde de oyle bir durum vardir mubtemelen. Anormal bir durum olsa saglik ocagindaki olcumlerden anlasilir, hemsireniz bilgilwndirirdi. Yine de bir doktora danisin iciniz rajat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…