Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeğim 8 aylık olduktan sonra arada bir kafasını sağa sola sallamaya başladı. acaba bu normalmi? siz yaşadınız mı böyle bişey?
mrhb çok olmuş yazalı ama umraım cvp verebilirsiniz benim bebegimde sekizinci ayını doldurmak üzere 2 haftadır kafasını saga sola sallıyor gün içinde ara sıra yapıyo ama çogunlukla uykusu geldiginde yapıyo sizin durumunuz ne oldu doktor videoya çek göreyim dedi ama kamerayı tuttugum anda ilgisini çekiyo herhalde sallamıyo kafasını napacagımı şaşırdım
Merhaba;
benimde oğlum 7 aylıkken kafasını sallamaya başladı kucaktayken ve yatarken sallama yok ama ne zaman oturtsak kafasını sallıyor sizinki şuan ne durumda bu arada bizimkisi 1 yaşına girdi doktorlar önemsemedi ama hala içimizde bir sıkıntı var bu durumla alakalı olarak...
Bu mesajı aynı durumda olan arkadaşlara fikir olsun diye yazıyorum. Yoksa senin çocuk maşallah 5 yaşında falandır. Benim kuzım da çiş yaparken hafif bi titriyordu. Sanırım huylanıyor. Arkadaşın dediği gibi göz kayması falan yoksa sıkıntı yok dedi çocuk doktorumuz.Benim bebeğim 8 aylık 4-5 aydan beri ara sıra sanki üşüyormuş yada yediği birşeyden etkilenmiş-sanki limon yiyince titreriz ya bazen-gibi kısa süreli 1 saniye belki başını titretiyor.Neden olduğunu bende tam olarak bilemiyorum ancak tahminim kısa süreli hava değişimi,yada vücudun ortama uyumu için geliştirdiği bir tepki olabilir. ben de de bazen olur çünkü durup dururken 1-2 saniye üşürgibi bir his ve titreme.belkide genetiktir. ama kaygılanacak bişey olduğunu sanmıyorum.kaygılanılması gereken durum çocuğun bu baş sallamalarının kendine zarar verebileceği,çok sık tekralaması ve dalmaların eşlik ettiği sallama durumlarıdır. bu şekildeki aşırı durumlarda epilepsi açısından çocuk nöroloğu tarafından değerlendirilmesi gerekebilir.
MerhabaTam uykuya dalarken ya da uyanmaya çalışırken sağa sola sallıyor kafasını doktorumuz önemsemedi ama içim de çok rahat degil
Merhaba
Ayni benim oglumda sadece uykuya gecerken ve bazende uyanmaya calisirken yapiyor bu hareketi.ama hizli bir sekilde.basini saga ve sola atiyor.
Bebegim 2 bucuk aylik.videoya cektim 3 aylik kontrolumuzde doktora gosterecegim.
Sizin durumu merak ettim.sizinki de hizli hizli mi salliyor.hatta benimki sallamak bile denmez resmen bi saga bi sola atiyor başını.
Benim oğlumda 1,5 aylık uykudan uyanırken kollarını ve kafasını çok salliyo sağa sola.tedirgin oldum.su an ne durumdasiniz.Allah korusun kötü bı durum yok insallahMerhaba
Ayni benim oglumda sadece uykuya gecerken ve bazende uyanmaya calisirken yapiyor bu hareketi.ama hizli bir sekilde.basini saga ve sola atiyor.
Bebegim 2 bucuk aylik.videoya cektim 3 aylik kontrolumuzde doktora gosterecegim.
Sizin durumu merak ettim.sizinki de hizli hizli mi salliyor.hatta benimki sallamak bile denmez resmen bi saga bi sola atiyor başını.
Şuan ne durumdasınız sallamalar geçti miBenim oğlumda 1,5 aylık uykudan uyanırken kollarını ve kafasını çok salliyo sağa sola.tedirgin oldum.su an ne durumdasiniz.Allah korusun kötü bı durum yok insallah