• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerde kabızlık

Benim kızımda 72 günlük. Hergün 4-5 kere kakasını yapardı 2 gündür yapmadı. Sabah ve akşam 1 çay kaşığı zeytinyağı verdim. Ve makatına kulak çöpüne zeytinyağı sürüp hafif ucunu soktum ve etrafına sürdüm. Sabahına yapmıştı bolcana. Duyduğuma göre doymayan bebekler kabız olurmuş tabii düzenli kaka yapıp ta sonradan yapmayanlar için. 5 gün yapmazsa muhakkak doktora götürülmeliymiş.
 
benim oğlumda 5 aylıkken kabız olmuştu..ilk başlarda bende zeytinyağ veriyordum ama kesinlikle yapmıyordu.daha sonra doktora götürdüm.doktorumuz osmolak adlı bir şurup verdi.ben alışkanlık yapar diye korkuyordum çünkü 5 gün 6 gün geçiyordu kesinlikle yapmıyordu.doktorda ilaçların içinde en saf olanı bu ilaç demişti alışkanlık felan yapmaz korkma dedi.biz çok uzun süre kullandık kabızlığımız 3 ay kadar sürdü.şükürler olsun artık rahatça yapıyoruz.3 gün boyunca yapmazsa mutlaka doktora götürmelisin..
 
Back