Poncukfan Allah bana yeter Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2019 326 194 103 30 2 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Poncukfan #1 Bebeğim 2 aylık Anna sütü alıyor sadece ama kabız saatlerce kakasını çıkaramıyor poposuna yapışık kalıyo ne yapabilirim lütfen yardım edin kızlar
Bebeğim 2 aylık Anna sütü alıyor sadece ama kabız saatlerce kakasını çıkaramıyor poposuna yapışık kalıyo ne yapabilirim lütfen yardım edin kızlar
NuNutellaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2019 58 31 3 25 2 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Poncukfan #2 Bacaklar karnına doğru hafif hafif masaj yapın karnını zeytinyağı ile ovalayın onun agrısı kötü olur çok ağlar durmaz bir de
Bacaklar karnına doğru hafif hafif masaj yapın karnını zeytinyağı ile ovalayın onun agrısı kötü olur çok ağlar durmaz bir de
H Hulya5259 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2019 59 7 1 30 2 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Poncukfan #3 Benimde bebeğim oluyor du ben kulak çubugu ve sıvı yağ ile hallediyorum
H Hulya5259 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2019 59 7 1 30 2 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Poncukfan #4 Poncukfan .!.: Bebeğim 2 aylık Anna sütü alıyor sadece ama kabız saatlerce kakasını çıkaramıyor poposuna yapışık kalıyo ne yapabilirim lütfen yardım edin kızlar Genişletmek için tıkla... Kjlak çubugu varsa evde dıvı yag batırıp poposuna hagif degdir
Poncukfan .!.: Bebeğim 2 aylık Anna sütü alıyor sadece ama kabız saatlerce kakasını çıkaramıyor poposuna yapışık kalıyo ne yapabilirim lütfen yardım edin kızlar Genişletmek için tıkla... Kjlak çubugu varsa evde dıvı yag batırıp poposuna hagif degdir