• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerde kabızlık!!!!

oner65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
181
30
28
29
Merhabalar. 7 aylık bir oğlum var ek gıdaya geçtiğinden beri 2 günde bir yapıyor kakasını son 1 haftadır da 4 günde bir çıkıyor. Neler yapmam lazım normal bı durum mu? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen ?

Yedirdiklerinizin içine zeytinyağı damlatın iyi gelecektir

Merhabalar. 7 aylık bir oğlum var ek gıdaya geçtiğinden beri 2 günde bir yapıyor kakasını son 1 haftadır da 4 günde bir çıkıyor. Neler yapmam lazım normal bı durum mu? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen ?
Benim bebeğimde ek gıdaya geçince kabız oldu ve besin alerjisi çıktı
Zeytinyağı deneyin bir de kuru kayısı yine süre daha devam ederse yine doktora sorun buarada da yediklerini takip edin
Bir de muz ve patates yedirmeyin bir süre

Benim bebeğimde ek gıdaya geçince kabız oldu ve besin alerjisi çıktı
Zeytinyağı deneyin bir de kuru kayısı yine süre daha devam ederse yine doktora sorun buarada da yediklerini takip edin
Bir de muz ve patates yedirmeyin bir süre
Zeytinyağı ve kayısı denedik ama pek faydası olmadı muz patates vermiyorum

kuru kayısı, elma, armutu komposto gibi kaynatıyorum. ya yoğurtla yada irmikle mama gibi veriyorum. çok şükür hiç kabızlık yaşamadık.

Biz dokuz ayı bitiriyorız. Ek gıdaya geçtiğinden beri kabızdı. Denemediğim şey kalmadı. Aon zamanlar kakasını yaparken o kadar ağlıyordu ki anlatamam. Birinin tavsiyesiyle yarım çay bardağı suya iki kaşık dut pekmezi iki kaşık zeytinyağı koydum iyice karıştırıp sabah aç karnına verdim. İkindiye doğru kakasınj yapmaya başladı ve gece yatana kadar üç kez kakasınj kolaylıkla yaptı. Bence deneyebilirsiniz. Bir de gün içinde bol su takviyesi yapın

Canım eczaneden lavman al hemen etkisini görürsün yeşil kaplı küçük ben oğluma kullandım çok şükür kabızlık bizi etkilemiyor

Back