• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeklerde iştah açmak

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Gzm38

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
979
322
333
Kızlar benim oğlum 18 aylık ama yemek yedireniyorum sadece sütl mama yiyo vermemeye çalışsamda benmle inatlaşıyo. bende aktardan polenli havlıcanlı karışık bitki macunu aldım iştahının açılması için vitaminsiz kalıyo çünkü oğlum bu ürünu kullanan oldumu yada çevresnde duyan oldumu ? bilgisi olan varsalütfen yardımcı olsun. yemek yesn diye her yolu denedm ama yemiyo. dişiçıkana kadr çok güzel yiyordu herşeyi dişi ağrılı çıktı dişinin ağrısı uüzünden yemeyide bıraktı şimdi de yediremiyorum :(

Bende de aynı sıkıntı. Doktor polivit önerdi şimdide yemek yetiştiremiyorum öneririm.

Benim oğlumda öyleydi şimdi daha iyi 2.5 yaşında ama öncesinde çok cektik.

Ben organik bal- propolis - ari sutu -polen karışımı aldim, gün aşırı veriyorum...
Balık yemiyor haftada 2 ya da 3 kere balik yağı veriyorum..istahi daha iyi ama yine yemek seçeneği az

Peki bu karışımı bişeyleryedirdikten sonra mı veriyosn canm açken mi ?benm oğlm uyurken mama içiyo aradn bir saat geçiyo geçmiyo suyla karıştırduğm bu macunu veriyorjm ama yine de henzfaydası yok

Peki bu karışımı bişeyleryedirdikten sonra mı veriyosn canm açken mi ?benm oğlm uyurken mama içiyo aradn bir saat geçiyo geçmiyo suyla karıştırduğm bu macunu veriyorjm ama yine de henzfaydası yok

Ben aç tok dikkat etmedim acikcasi ama kilosunu 0.2 ile çarpıp kac gr vereceğini buluyorsun
Mesela 15 kilo bir çocuk 3 gr almalı

60 kg bir yetişkin 12gr kullanmali

1 cay kasigi 3 gr
1 tatli kasigi 6 gr

1 yemek kaşığı 11 gr oluyor

Fakat alerji durumu olabilir onun dikkatli verilmeli ama sanırım ac karninaymis simdi okudumda...

Bu istahini acti ama genelde bağışıklık güçlendirme kullaniliyor

Back