How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk Hastalıkları bebeklerde ilk diş üst damaktan çıkar mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

inci_

aşkım ve canım
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2009
42
0
86
Kocaeli
3 ay 2 günlük kızım var. hemen hemen bir aydır üst damakta beyaz dişe benzer bir kabarıklık var. doktora gösterdim ama o bile emin olamadı. dişte olabilir dedi. kızım elleriyle üst damağını kaşıyo sürekli. ben ilk dişin alt damaktan çıktığını biliyorum. üst dişi ilk çıkan varmı aranızda?

çocuktan çocuğa değişiyor alt üst diye bir sıralama yok nerden isterse ordan çıkıyor ama 3 ay çok erken diş için.

hiç duymadım gormedımde ılk alttan cıkar bence,bızımkınınde cok kasınıyo

çocuktan çocuğa değişiyor alt üst diye bir sıralama yok nerden isterse ordan çıkıyor ama 3 ay çok erken diş için.

canim bence erken degil aileden gelen genetik bir olay disde benim oglumunda 2.5 aylikkken disi cikti 2tane alttannnnnn genetik bir yapi yaniiiiii:lepi:opuyorumnanaktan

3 ay 2 günlük kızım var. hemen hemen bir aydır üst damakta beyaz dişe benzer bir kabarıklık var. doktora gösterdim ama o bile emin olamadı. dişte olabilir dedi. kızım elleriyle üst damağını kaşıyo sürekli. ben ilk dişin alt damaktan çıktığını biliyorum. üst dişi ilk çıkan varmı aranızda?

mrb benim kızım 15 aylık,11 aylıkken ilk dişini üst damaktan çıkardı bu normal bir olay tabi kide üst damaktan da ilk diş çıkabilir,hiç endişelenme...yasakkelime

Back