Bebeklerde ıkınma

Duygucem2011

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2016
129
39
35
benim 2 aylık kızım var ve sürekli ıkınıyor geceleri uykusundan kalkıyor gündüz zaten bu sebebten ötürü uyku yok bunları yaşayan var mı

Benim oğlum da da vardı. Özellikle sabaha karşı hep aynı saatte 5te başlıyordu yavrum ıkınmaya, sanırım çok pozisyon değiştiremedikleri için gaz dan oluyor biraz pozisyonunu değiştirmeni öneririm. Papatya gibi bitki çayları da verebilirsin hep poposunda çatlak olmuştu ıkınmaktan, çatlak varsa onun için de arko nun yeşil tüp yağlı kremini ve anestol gibi bölgesel uyuşturan kremlerden kullandım, aklında olsun bi dönem oluyor sonra hem dönmeye başladığında hem de bağırsakları düzene girdikçe bitiyor merak etmeyin

Benim oğlum da da vardı. Özellikle sabaha karşı hep aynı saatte 5te başlıyordu yavrum ıkınmaya, sanırım çok pozisyon değiştiremedikleri için gaz dan oluyor biraz pozisyonunu değiştirmeni öneririm. Papatya gibi bitki çayları da verebilirsin hep poposunda çatlak olmuştu ıkınmaktan, çatlak varsa onun için de arko nun yeşil tüp yağlı kremini ve anestol gibi bölgesel uyuşturan kremlerden kullandım, aklında olsun bi dönem oluyor sonra hem dönmeye başladığında hem de bağırsakları düzene girdikçe bitiyor merak etmeyin
Cok tşkedrm cnm senin bebişin kaç aylık ben aslında o dediklerinin hepsini denedim ama okunmalar hala devam ediyor çatlak herhangi bişi de yok kabız da değil 3.ayından sonra düzelir diyorlar ama benim kızım ıkınmaktan kıpkırmızı oluyor ve ağlamaya başlıyor gündüzleri hiç uyumuyoruz devamlı yüzüstü yatmak istiyor çevirdiğim zaman başlıyor yine ıkınmaya inşallah 1 ay sonra gecicek kötü bi durum yaşayan anlıyor

Rica ederim canım benim oğlum 17 aylık ben de çok üzülüyordum içim parçalanıyor du. Gündüz olmuyor du. Sabaha karşı oluyordu bizde inşallah geçecek sizinde kısa zamanda

Merhaba benim kızimda da vardı aynı şey. Kaç kere doktor unu aradığımı hatırlamıyorum. İlk üç ay bebeklerin bağırsakları geliştiği için çok normal dedi hep. 3. Ay dolunca bıçak gibi kesildi. Merak etmeyin yakında geçer.

Merhaba benim kızimda da vardı aynı şey. Kaç kere doktor unu aradığımı hatırlamıyorum. İlk üç ay bebeklerin bağırsakları geliştiği için çok normal dedi hep. 3. Ay dolunca bıçak gibi kesildi. Merak etmeyin yakında geçer.
2.5aylık olduk bugün itibariyle son 15günüm kaldı bakalım devam edicek mi artık uykusuzluktan gözümde arpacıklar çıkmaya başladı annelerimizin hakkı ödenmezmiş anne olunca anlıyor insan

X