bebeklerde idrar

serince84

sude'm,şevval'im
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2008
495
3
621
İstanbul
kızlar bişey danışmak istiyorum
şu bebeklerin karnının doydugunu idrarından yada kilosundan anlaşılır diyolar ya
kaç kere yaptıgını anlamanın bi yolu varmı?
kaç kez alt değiştiriyosunuz?
benim bebeğim ilk ay 850gr ikinci ayda 700 gr aldı
2 haftadır günde 1 kere 30cc mama yapıyorum ama beni emdikten sonra içmek istemiyo
kafayı yicem sütüm yetiyomu yetmiyomu diye gece nerdeyse deliksiz uyuyo gündüzde her bırıldandıgında veriyorum kendi bırakana kadar bıraktıktan sonra neşesi yerine geliyo
ama gecen ay 700gr aldı cok üzüldüm
sütüm cogalsın diye yapmadıgım şey yok
3 günde 1 damacana suyu nerdeyse kendim içiyorum o derece de sıvı alıyorum
yorum yazarsanz sevinirima.s.a.s.a.s.

canım sütün yetmese doymasa zaten uyumaz geceyi dar eder sana.maşallah deliksiz uyuyomuş ne güzel.uyuya uyuya büyüyecek annesi...
700gr da az değil.sanırım yanlış hatırlamıyorsam minimum 700gr alması gerekiyormuş ayda.mama vermeni doktormu söyledi,yoksa sütüm yetmiyo diye düşünüp kendin mi vermeye başladın.ben sütüm yettiği sürece bebeğim doyduğu sürece pek mama verme taraftarı değilim.kilo aldırmıyo pek,fos şişlik yapıyo mama.ve en çok vitamini tabiki anne sütünden alıyo kuzucuklar.
ben günde 7 ile 10 arası değiştiriyorum altını.2,3 kerede kaka yapıyor.gün içinde hiç kaka yapmamasıda normalmiş.benim oğlum ilk ay 860 gr almıştı.ctesi doktora gidicez.bakalım bu ay ne kadar aldı...

canım evet aç kalsa eğer seni uyutmazdı hakkaten her çocuğun bünyesi farklı senin ki zayıf bir bebek olabilir hem bunu en iyi doktorun bilir bende bebeğimi öylebir alıştırdım ki saatte bir uyandırıp emzirdim şimdi hata etmişim diyorum kızım saatte bir şaşmıyor uykusunu alamıyor bu yüzden uyku çok önemliymiş en güzeli sadece doktorunu dinle ben ebeleri dinledim çocuğum doymak bilmez oldu.. herşeyden önemlisi sağlıklı olması kilo hiç iyi bişey değil

sagolun kızlar yok gece cok şükür daldıktan sonra uyuyo ama işte ana yüregi ya yetmiyosa diye korkuyorum
ilk ay doktorum demişti basla mamya diye ben inat ettim başlamadım 850gr almıştı
ikinci ay 700gr aldı o yüzden vermeye karar verdim ama 1 ölcek yapıyorum
onuda ya içiyo ya içmiyo
emmesi güzel ilkyas cım bırak emsin biz 2-3 gündür memeyle savaşıyo sanki zor kaptırıyorum azına ama vermicem mamayı artık daha en azından 4 ay sadece beni emsin
bide mama anneden aldıgı vitaminleri öldürüyomuş kızlar bi yerde okudum ne kadar dogru bilmiyorum

cevap için cok teşekkür ederim

canım belkı bıberonla verıyorsan ona alısıp senden sut almayabılır eger bıberon kullanıyorsan yazarsan sevınırım sana tavsıyelerım olacak ayrıca bebegın ıyı kılo almıs Allah saglıklı olmayı nasıp etsın kılo onemlı degıl hıc canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…