• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nur51

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
191
0
96
Niğde
merhabalar benım bebegımde tekrarlayan ve bır turlu gecmeyen ıdrar yolu ıltahabı var ve sureklı tekrarlıyor ve ıdrarının rengıde sarı gecelerı uyanarak kalkıyor agrı yaıyor herhalde ıdrarını bardaga ısettım ıplık ıplık seyler var ıcınde ne yamam lazım antıbıyotık kullandım kısa surelıgıne gecırıyor ve tekrar baslıyor ne yamalıyım..yardım....

geçmişlsun tatlım ya başka doktorlara gitsen belki daha etkili bi ilaç verir ve geçirir

o ağrı ve acıyı benden iyi kimse bilemez:çok üzgünüm: çok zor oluyor.. ben koskoca insanım dayanamıyorum değil ki o küçücük yavrucak:çok üzgünüm: AŞIRIYA KAÇMAMAK ŞARTIYLA NANE VE MAYDONOZU SAPIYLA BERABER KAYNATIP İÇİR FAYDASINI GÖRÜRSÜN... geçmiş olsun canım...

ablamın kızı aynı sebepten iki kez hastanede yattı...canını sıkmak istemem inşallah bi an önce düzelir ama muhakkak tekrar doktora gidin...ihmale gelmiyor maalesef...

Back