Bebeklerde gözyaşı kanalı tıkanıklığı ameliyatı

ilkyapi

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
23
5
286
İzmir
Merhaba;

Bebeğim 14 aylık oldu. Göz yaşı kanalı doğduğundan beri tıkalı.. Doktor ameliyat diyor . Aranızda bebeği aynı ameliyatı geçirmiş olan varsa bilgi rica ediyorum. Sizce biraz daha beklemeli miyim ?

arkadaşım yaptırdı kızına üstelik yaşında yoktu şuan maşallah diim herşy yolunda zaten çok basit bir şeymiş korkulacak bir ameliyat değilmiş

arkadaşım yaptırdı kızına üstelik yaşında yoktu şuan maşallah diim herşy yolunda zaten çok basit bir şeymiş korkulacak bir ameliyat değilmiş

Çok teşekkürler cevabınız için zahmet olmazsa biraz daha ayrıntı alabilir miyim ?
Hangi şehir, doktor ismi vb.

Benim oğlum da 15 aylık ve göz yaşı kanalı tıkanıklığı masajla da geçmedi. Bizde ameliyat ettireceğiz ama narkoz verecekler diye korkuyoruz ameliyat ettiren varmı acaba

Hiç bebeğinize masaj yaptınız mı göz yaşı kanallarına. Buna rağmen mi devam etti tıkanıklık. Bir internetten bakın gözyaşı kanalı masajı diye bence bir yapın faydası olacaktır bende 4. Aydan sonra yapmaya başladım 7. Ayda gozyaslari gelmeye başlamıştı.

Evet yapmistim ama geçmemişti geçen hafta ameliyat oldu ama korktuğum gibi geçmedi çok şükür ilgilenenler için söylüyorum Biz üniversite hastanesinde yaptırdık narkoz verilerek yapıldı yaklaşık bir saat sürdü ama söylenen operasyon 20 dk falan sürüyor uyutması uyandırması 1 saat sürdü bu yüzden. Çok şükür şimdi sıkıntı yok yavrumun ilginize Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…