Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 1 aylık bebegim var v bugun farkettim ki gözlerini bizim gibi arada sırada kırpma reflexi yok,öyleee hiç kapatmada bakıyo bu normal mi acaba sizinkiler nasıl
nasıl yani dikkatlimi bakyıo hiçmi kapamıyo gözlerinii :uhm: bilmşyorum ki canım ben hiö dikkat etmedim çocuğun gözüne kırpıyo ama benim ki yahuu :uhm: benimde kafam akrıstı
hiç kırptıgını görmedim yasemincim ya,elimi parmagına yaklaştırınca kirpigine dokununca falan kırpıyo ama normalde yetişkinler gibi ara ara kırpması yok doktorumda kongrede soramadım moralim bozuk yaaa bu arada her soruma bitek sen cvp veriyosun çok teşekkürler
canım geçen aynı şeyi bende farkettim.doktorumuza gidince sorayım diyordum, sen burda yazmışsın. benim bebeğimde göz kırpmıyor.elimi burnuna dokundurduğumda,yada onu öpmek için çok yaklaştığımda kırpıyor gözlerini.galiba bu normal,hemen telaşlanma. sen doktordan falan öğrenirsen buraya yaz,bizim daha doktorumuza gitmemize 8-9 gün var.