Öncelikle çok geçmiş olsun diyor ve sabırlı olmanı diliyorum.Kolik bir bebek annesi olarak ilk 3 ayım kabus gibiydi.Durmadan saatlerce ağlayan gece toplamda 2 saat uyumayan bir bebekle yaşamak benim gibi tecrübesiz bir anne için çok ama çok zordu.Bir çok sefer ağlama krizlerinde hastaneye koştuk ve cevap hep aynı:GEÇECEK ANNESİ,SABRET...Sabret ama nereye kadar.Doktor her defasında bu ona zarar vermeyen ileride etkilemeyecek bir süreç dedi hep.Ama sen kendini yıprattığınla kalırsın 3 ay çaresi yok,geçmez sadece hafifler dedi.Evet 3 ay geçmedi de.Yapmadığımız kalmadı.Sıcak havlu,sacak banyo,kucakta gezdirme,ilaçlar yok geçmedi.Ama benim oğluma en iyi gelen Nurse harveys ve sabsimplex oldu.İkisini bir arada kullandık.Ve uyumadığı zamanlar saç kurutma makinası.Sesi ile sakinleşiyor.Sana diyeceğim o ki sabret,canını sıkma.Geçecek ve tebessümle hatırlayacaksın.Metsil bizde işe yaramadı çok hafif dedi doktorumuz ama sen dene istersen geçmezse söylediklerimi doktoruna sorup kullan.Sağlıkla büyüsün meleğin.