• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeklerde gaz sancısı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sevalbudak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
62
1
96
Diyarbakır
merhaba kızlar oğlumun gaz sancısı çok oluyor metsil adında bir damla gaz sancısı için aldık tabi doktor tavsiyesiyle henüz kullanmadım bi zararı olurmu diye korkuyorum kullananlar varmı faydasını gördünüzmü

Öncelikle çok geçmiş olsun diyor ve sabırlı olmanı diliyorum.Kolik bir bebek annesi olarak ilk 3 ayım kabus gibiydi.Durmadan saatlerce ağlayan gece toplamda 2 saat uyumayan bir bebekle yaşamak benim gibi tecrübesiz bir anne için çok ama çok zordu.Bir çok sefer ağlama krizlerinde hastaneye koştuk ve cevap hep aynı:GEÇECEK ANNESİ,SABRET...Sabret ama nereye kadar.Doktor her defasında bu ona zarar vermeyen ileride etkilemeyecek bir süreç dedi hep.Ama sen kendini yıprattığınla kalırsın 3 ay çaresi yok,geçmez sadece hafifler dedi.Evet 3 ay geçmedi de.Yapmadığımız kalmadı.Sıcak havlu,sacak banyo,kucakta gezdirme,ilaçlar yok geçmedi.Ama benim oğluma en iyi gelen Nurse harveys ve sabsimplex oldu.İkisini bir arada kullandık.Ve uyumadığı zamanlar saç kurutma makinası.Sesi ile sakinleşiyor.Sana diyeceğim o ki sabret,canını sıkma.Geçecek ve tebessümle hatırlayacaksın.Metsil bizde işe yaramadı çok hafif dedi doktorumuz ama sen dene istersen geçmezse söylediklerimi doktoruna sorup kullan.Sağlıkla büyüsün meleğin.

slm cnm benim bebişde gazlı malesef bende bir buçuk aydır metsil kullanıyorum çokk faydasını gördum hiç bir zararınıda görmedim gazı olduğunu hissettiğimde veriyorum rahatlatıyo sapsimplex ve neo baby surup flnda kullanıyorum son zamanlarda baya sakinledi bizde gece acillere gittik nesi var diye gazı varmış :D sabır sabır demişti doktor arada ağlama krizleri tutuyo bazı günler ama yinede çok şükür ya kullanmanı tavsiye ederim inş sende faydasını görür rahatlarsın bebişinide allah rahatlık versin inş.

Back