- 31 Ocak 2024
- 195
- -95
- 13
- 31
- Konu Sahibi baharesintisii
-
Insanlik dersi vermek senin gibileremi kaldi jsjsjsj ay korkunc kendinizi ne saniosunuz siz ya insanlari boylr yargilamak sizin ne haddinize bebegimin herseyini sorarim sanane konuyu neden dramatize eediosun? Allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin bunun sorumlusu ben degilim.Bu forumda aylarca yıllarca bebek sahibi olmak için uğraşan kadın var. Konu sahibesi de gamzesi var mı gözü ne renk şurası böyle mi öyle mi sorup duruyor. Ne istiyorsunuz acaba Allah bir hastalık belası vermesin de gamzesi olsun olmasın çocuğunuzun bir gülüşüne muhtaç mı olmak istiyorsunuz ? İnsanlık 101 dersi veriyoruz gerçekten
Bebegimin derdi sizi gerdi istersen oxford bitir herseye muhalefet olduktan sonra bi onemi yok. Burasi herkese acik bir platform sizi ilgilendirmez. Ben bebegimin biseyine takilmadim.sohbet.muhabbet olsun diye soruyorum ama o kdr itici bir grup var ki bu platformda ben boyle bisey gormedim ya. Ne zaman konu acsam sevmeceler damlio sjsjsj.Açıköğretim diplomasına ihtiyacım yok çünkü zaten lisans diplomam var. Ek olarak yazım şekliniz ve üslubunuzdan seviye farkı çok belli oluyor.
Çocuğunuzun yüzünün göründüğü fotoğrafı atıp renkli gözlü mü? diye sormuştunuz. İnsanlar göz rengi değişir ,belki kahverengi olur diyince de demediğinizi bırakmamıştınız.
Göz rengi bitti şimdi de çocuğun gamzesine takılmışsınız bence bu kadar şekilci olmayın.
A0 TürkçeBebegimin derdi sizi gerdi istersen oxford bitir herseye muhalefet olduktan sonra bi onemi yok. Burasi herkese acik bir platform sizi ilgilendirmez. Ben bebegimin biseyine takilmadim.sohbet.muhabbet olsun diye soruyorum ama o kdr itici bir grup var ki bu platformda ben boyle bisey gormedim ya. Ne zaman konu acsam sevmeceler damlio sjsjsj.
Senin gibilere çoook bileA0 Türkçe
Burayadami damladin takipte kalAy bu goz renkci abla, kaciiiiin
Belli oluyor kardesim cok sağ ol senin gibi insanlarda varmis şükür gözlerim acik gitmeyecegim ne kadar fena insanlar ya hayret bisey ne sorup.ne sormayacagim dert oldu bunlara ben bebegimle ilgili herseyi merak ediyorum sorduklariminda bir onemi yok aslinda oylesine sohbet olsun diye konusuyorm. Bebeginle ilgili destek al demeye kadar goturdu haddini bilmezlerHepsi kadın düşmanı sen aldırma arkadaşım. Gamzeli bu bebiş gamze tecrübem var. Teyzemgilin çocu gelini torunu da gazmeli.
Sen al yine de destek aşkımBelli oluyor kardesim cok sağ ol senin gibi insanlarda varmis şükür gözlerim acik gitmeyecegim ne kadar fena insanlar ya hayret bisey ne sorup.ne sormayacagim dert oldu bunlara ben bebegimle ilgili herseyi merak ediyorum sorduklariminda bir onemi yok aslinda oylesine sohbet olsun diye konusuyorm. Bebeginle ilgili destek al demeye kadar goturdu haddini bilmezler
Ne takipte kalicam, surekli bebeginin fiziksel ozelliklerini soran baska uyemiz yok cok sukurBurayadami damladin takipte kal
Takip ediosun ki her lafimin icindesin sekil a da goruldugu gibi bi sal kiz beniiNe takipte kalicam, surekli bebeginin fiziksel ozelliklerini soran baska uyemiz yok cok sukur
Ayirt etmek zor olmuyor yani, yoksa sizi takip edecek kadar issiz degilim, kendinizi bu kadar onemsemeyin rica edecegim
Tamam cok onemli bi insansin, idolumsun. Keske benim de renkli gozlu, gamzeli bebiklerim olsaTakip ediosun ki her lafimin icindesin sekil a da goruldugu gibi bi sal kiz benii
Amin diyemiycem Allah bilir kime ne verecegini kalbiniz temiz olsun onceTamam cok onemli bi insansin, idolumsun. Keske benim de renkli gozlu, gamzeli bebiklerim olsacok imreniyorum sana ve hayatina
Oldu mu? Mutlu musun? Daha ne diyim bilmiyorum
Ay sendemiii damladiiiinBahar esintisi sen gerçekten klinik bir vakasın.
Sen al yine de destek aşk
Bnm desteklik bi durumu yok. Burdakilerin var hepsi bi halt saniolar konustuklarini komediler iticiler ayni zamandaSen al yine de destek aşkım
Çok tatlı maşallah ömrü uzun olsun
Var gibi duruyor
sAgol cnmÇok tatlı maşallah ömrü uzun olsun
Var gibi duruyor gamzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?