- 31 Ocak 2024
- 195
- -95
- 13
- 31
- Konu Sahibi baharesintisii
-
Yoksa niye yaziosun ? Kendini yormasaydin sjsjsjGamze tecrübesi çok önemli. Benim de gamze tecrübem yok malesef.
Tesekkur ederimBenim tecrübem var. Minicik gamzesi var bebisin
Ya kardesim siz niye her yerden cikiosunuz sanane? Seni ne ilgilendiriyor ister onemi vardir ister yoktur ister sorarimm ister sormam bir rahat birakin ya ?!Gamzesinin olup olmamasının önemi nedir?
Tesekkur ederim kardeşimBenimde gamzelerim var hemde iki tanebebeginiz tahmini 6-9 ay arasi o donemlerde o zamanlar bi fotografim da var baya bi belirgin. Sizin bebisde gamzeli Hatta cokda kilolu bi bebekmisim kilolu iken daha belirgin oluyorlar. Evet solda bi sislik var ama onemsenecek birsey degil gibi duruyor
Bu platformdaki bazi insanlar cidden kafayi yemis her sordugum konuya psikolog gibi yorum yapmaniz hahaha şakamisiniz siz ya valla artik guluyorum bebegim tabiki guzel ve ozel tum bebekler gibi onunla ilgili her detayi merak ediorm onemsiorm her Anne gibi ok? Rahat birakin beniBebeğinizi rahat bırakın! Bebeğiniz dünyanın en güzel bebeği, diğer bebekler gibi. Psikolojiniz hiç iyi değil. Lütfen bebeği rahat bırakın ve onu olduğu gibi kabul edin. Olmuyorsa destek alın!
Çok ilginç geldiniz bana. Bir bebeğin fiziksel özelliğini herkese açık platformda paylaşıp bilgi almak hiç mantıklı bir hareket değil bence. Bence siz bebeği rahat bırakın.Bu platformdaki bazi insanlar cidden kafayi yemis her sordugum konuya psikolog gibi yorum yapmaniz hahaha şakamisiniz siz ya valla artik guluyorum bebegim tabiki guzel ve ozel tum bebekler gibi onunla ilgili her detayi merak ediorm onemsiorm her Anne gibi ok? Rahat birakin beni
fiziksel ozellik dedigin gamzesi? Kesip koymusum bunda ne var namahrem mi? Cok bilmissiniz hanimefendi ama herkesin fikirlerine saygi duymaniz gerekir.Çok ilginç geldiniz bana. Bir bebeğin fiziksel özelliğini herkese açık platformda paylaşıp bilgi almak hiç mantıklı bir hareket değil bence. Bence siz bebeği rahat bırakın.
Daha önce de göz rengi ne diye paylaşmıştınız. Sürekli fiziksel özelliklerini paylaşıyorsunuz ve beğenmiyorsunuz dememin sebebi bu. Mavi olacak diye demediğinizi de bırakmamıştınız aksini söyleyenlerefiziksel ozellik dedigin gamzesi? Kesip koymusum bunda ne var namahrem mi? Cok bilmissiniz hanimefendi ama herkesin fikirlerine saygi duymaniz gerekir.
Siz gercekten normal degilsiniz ya ben onami laf etmisim ? Okuma anlama kabiliyetin varmi yoksa aciktan ogretimde var.Gamzeli değil desek gamze düşmanı ilan etmezsiniz değil mi?Önceki konuda bebeğiniz kahverengi gözlü yazanlara renkli göz düşmanı yazmıştınız. Durduk yere gamze düşmanı olmayalım Bu arada gamzeli gözüküyor, kaybolmaz gamzesi.
O konu cok sacma yerlere gitti bende herhalde gergin bi gundeydim ama karsimdakilerde az degildi.Daha önce de göz rengi ne diye paylaşmıştınız. Sürekli fiziksel özelliklerini paylaşıyorsunuz ve beğenmiyorsunuz dememin sebebi bu. Mavi olacak diye demediğinizi de bırakmamıştınız aksini söyleyenlere
Açıköğretim diplomasına ihtiyacım yok çünkü zaten lisans diplomam var. Ek olarak yazım şekliniz ve üslubunuzdan seviye farkı çok belli oluyor.Siz gercekten normal degilsiniz ya ben onami laf etmisim ? Okuma anlama kabiliyetin varmi yoksa aciktan ogretimde var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?