Bebeklerde Gamze?

baharesintisii

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2024
195
-95
13
31
Merhaba kizlar ilk bebegik oldugu icin tecrubem.yok bebegim gamzelimi simdi? Belirginlesirmi kaybolurmu bilemedim birde sol tarafta bir cıkınti var sanki sizce bi gariplik var gülünce yarim ay gibi oluyor çözemedim?

Eklentiler

• 20240308_023003.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 355
  • 20240308_022933.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 281
Benimde gamzelerim var hemde iki tane bebeginiz tahmini 6-9 ay arasi o donemlerde o zamanlar bi fotografim da var baya bi belirgin. Sizin bebisde gamzeli Hatta cokda kilolu bi bebekmisim kilolu iken daha belirgin oluyorlar. Evet solda bi sislik var ama onemsenecek birsey degil gibi duruyor

Tesekkur ederim kardeşim

Bebeğinizi rahat bırakın! Bebeğiniz dünyanın en güzel bebeği, diğer bebekler gibi. Psikolojiniz hiç iyi değil. Lütfen bebeği rahat bırakın ve onu olduğu gibi kabul edin. Olmuyorsa destek alın!
Bu platformdaki bazi insanlar cidden kafayi yemis her sordugum konuya psikolog gibi yorum yapmaniz hahaha şakamisiniz siz ya valla artik guluyorum bebegim tabiki guzel ve ozel tum bebekler gibi onunla ilgili her detayi merak ediorm onemsiorm her Anne gibi ok? Rahat birakin beni

Çok ilginç geldiniz bana. Bir bebeğin fiziksel özelliğini herkese açık platformda paylaşıp bilgi almak hiç mantıklı bir hareket değil bence. Bence siz bebeği rahat bırakın.

Çok ilginç geldiniz bana. Bir bebeğin fiziksel özelliğini herkese açık platformda paylaşıp bilgi almak hiç mantıklı bir hareket değil bence. Bence siz bebeği rahat bırakın.
fiziksel ozellik dedigin gamzesi? Kesip koymusum bunda ne var namahrem mi? Cok bilmissiniz hanimefendi ama herkesin fikirlerine saygi duymaniz gerekir.

fiziksel ozellik dedigin gamzesi? Kesip koymusum bunda ne var namahrem mi? Cok bilmissiniz hanimefendi ama herkesin fikirlerine saygi duymaniz gerekir.
Daha önce de göz rengi ne diye paylaşmıştınız. Sürekli fiziksel özelliklerini paylaşıyorsunuz ve beğenmiyorsunuz dememin sebebi bu. Mavi olacak diye demediğinizi de bırakmamıştınız aksini söyleyenlere

Gamzeli değil desek gamze düşmanı ilan etmezsiniz değil mi? Önceki konuda bebeğiniz kahverengi gözlü yazanlara renkli göz düşmanı yazmıştınız. Durduk yere gamze düşmanı olmayalım Bu arada gamzeli gözüküyor, kaybolmaz gamzesi.

Siz gercekten normal degilsiniz ya ben onami laf etmisim ? Okuma anlama kabiliyetin varmi yoksa aciktan ogretimde var.

O konu cok sacma yerlere gitti bende herhalde gergin bi gundeydim ama karsimdakilerde az degildi.

Siz gercekten normal degilsiniz ya ben onami laf etmisim ? Okuma anlama kabiliyetin varmi yoksa aciktan ogretimde var.
Açıköğretim diplomasına ihtiyacım yok çünkü zaten lisans diplomam var. Ek olarak yazım şekliniz ve üslubunuzdan seviye farkı çok belli oluyor.
Çocuğunuzun yüzünün göründüğü fotoğrafı atıp renkli gözlü mü? diye sormuştunuz. İnsanlar göz rengi değişir ,belki kahverengi olur diyince de demediğinizi bırakmamıştınız.
Göz rengi bitti şimdi de çocuğun gamzesine takılmışsınız bence bu kadar şekilci olmayın.

Bu forumda aylarca yıllarca bebek sahibi olmak için uğraşan kadın var. Konu sahibesi de gamzesi var mı gözü ne renk şurası böyle mi öyle mi sorup duruyor. Ne istiyorsunuz acaba Allah bir hastalık belası vermesin de gamzesi olsun olmasın çocuğunuzun bir gülüşüne muhtaç mı olmak istiyorsunuz ? İnsanlık 101 dersi veriyoruz gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…