Çocuk Hastalıkları bebeklerde FERRUM HAUSMANN 30 ML DAMLA kullanımı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

hndnonr

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
3
0
16
İstanbul
25 günlük bebeğim var doğar doğmaz küveze almışlardı 10 kaldı orda kontrollerde doktor kanının düştüğünü söyledi ve FERRUM HAUSMANN 30 ML DAMLA verdi zaten küvezdeyken kan vermişler ama hala düşük çıkıo şimdi bu damlayı kullanıyorum ama oğlum hiç sevmedi damlayı çok ağlıyor ilacı kullandıktan sonra ve emmek bile istemiyor başka ilacı kullanan varmı ne gibi şeyler yaşadılar çok merak ediyorum niye bize böle bi ilaç verdiler kötü bişey mi var acaba

benim kızımada aynı damladan verdi doktor 1 yaşında şu anda yeni bıraktık genelde bütün bebeklere veriliyor diye biliorum benim kızda ilk başta hiç sevmedi tadını ama benim doktor şeftali suyu ile vermemi soyledi bir iki damla sıkıyordum ilaca katıp veriyordum sende öyle bir denesen artık bir aylık olmuş şeftali içer bir iki damla

ferrum' u zaten açken vermeniz gerekiyor verdikten sonra da 1 ya da 1,5 saat sonra beslemeniz gerekiyor ama sizin bebeğiniz küçük sık sık beslemeniz gerekiyor sarılık olmaması açısından. eğer iki saatte bir emziriyorsanız ya da biberonla besliyorsanız besledikten 1 saat sonra ferrumu verin verdikten 1 saat geçtikten sonra da yeniden besleyin. eğer almak istemiyorsa ferrumu verdikten hemen sonra emzik kullanıyorsanız emzik verin emsin böylece yutar emzik vermiyorsanız azar azar damla damla verin tüm dalmayı bir seferde vermeyin örneğin 1 damla verin onu yutsun ardından 2. damlayı verin günde kaç damla önerdi doktorunuz ?

ya bebeğim 25 günlük zaten başka bi ek gıdayla birlikte veremiyorum zaten sarılığıda var e sık sık da emio dayanamıo bekleyemiom zaten emzirmezsem öe ağlıorki içim yanıor ne yapcam

ya bebeğim 25 günlük zaten başka bi ek gıdayla birlikte veremiyorum zaten sarılığıda var e sık sık da emio dayanamıo bekleyemiom zaten emzirmezsem öe ağlıorki içim yanıor ne yapcam

evet sarılığı varsa sık sık beslemeniz gerekiyor ama 2 saatte bir de emzirebilirsiniz böyle bir rutine bağlarsanız siz de rahat etmiş olursunuz doyana kadar emzirin aralarda gazını çıkartarak iyice doysun aradan 1 saat geçsin ferrumu verin verdikten 1 saat sonra da yeniden emzirin dediğim gibi. şimdi çok küçük olduğundan belki emerken yoruluyordur ondan çok ememediğinden çabucak acıkıyordur emzirirken parmağınızla hafifçe çenesine destek verin ki çabuk yorulmasın.

demir ve kan ilaçları kalsiyumla karışınca etki etmiyor bu yüzden ferrumu açken vermeniz ve verdikten sonra bir süre beklemeniz gerekiyor.

bizde de sarılık oluşmuştu güneş görsün dedi doktor genelde güneşe koyduk şubat doğumlu benim kız ama alanyada otuduğum için her zaman sıcak buralar sen nerede oturuyorsun güneş varsa çıkarsan çocuğu belki iyi gelir

günde 7 8 damla dedi

ferrumu açken degil tok vermeniz lazım
o sindirilmiş bir damladır
sadece verdikten sonra yada verirken süt ve süt ürünleri vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…