bebeklerde epilepsi ve beyinde yapisal bozukluk

Bu konuda bilgisi olan var mi arkadaslar lütfen yardimci olun

cnm egg cekildimi nerden wardın epilepsi konusuna benimbildiğim zemin aktivite bozukluğu elktrik sinyallerin fazla dejarj olması die biliyorum bebeğimde 35 günlükken kortikal displazi teshisi kondu nöbet geciriodu ben erken anladım

evet 24 saat eeg çekildi atakları vardı ve mr da beyninde yapısal bozukluk ve kafatasının altında sıı birikimi gözlendi sizin bebeğinizde atakların nedeni nedir acaba

evet 24 saat eeg çekildi atakları vardı ve mr da beyninde yapısal bozukluk ve kafatasının altında sıı birikimi gözlendi sizin bebeğinizde atakların nedeni nedir acaba

cnm benimkindede zemin aktivite bozukluğu ataları benimde var sıcrama seklinde benimkinde mrında yapısal bozukluk falan cıkmadı sadece ataklar cıktı doktor fazla elektrik sinyali olduğunu söledi.

Biraz geç bir cvp oldu kusura bakma biz de nöbetlerle uğraşıyoruz bugüne kadar tegretol şirup kullanıyoduk dozunu arttırarak sabah akşam ama atakları kesemedik bugün sabrile başladık hakkımızda hayırlısı inşallah. Siz üç ilaç kullanmanıza rağmen atakları kesemediniz mi ne kadarlık şimdi kızınız ve nerede oturuyorsunuz eğer istanbulda oturuyosanız hangi doktora götürüyosunuz

önemli deil cnm bizde uğraşiyoruz ve kesemedik hala kızım 35 günlükken ortaya cıktı su an 2.5 aylık ve hala kesemedik ataklarını biz ilk luminaletten le basladık daha sonra keppra surup eklendi ve fayda görülmedi yavas yavas azalttık ve sabrile basladık bu seferde keprayı kestik tegretole baslandı yarın profesöre gidices tekrar bakalım ankaradyız cnm biz senin bebğin ne kadarlık prf.dr meral topçu doktorumuz

benim bebeğim de 8 aylık bir ay önce keşfettik bu hastalığı ataklar kesilmeyince bu akşam diazem yapıldı biz tegretol ve sabrille devam ediyoruz şu anda ama sabrile daha yeni başladık ne olucak bilmiyorum bizim ataklarımız uykuya geçiş sırasında oluyo sürekli başında bekliyorum zor bir durum peki doktorunuz ne diyor kesin tedavisi olan bi rahatsızlık diye biliyorum ben ama bugüne kadar ataklar kesilemediği için ümidimi de yitirmiyor değilim inşallah iyi olacaklar bizim doktorumuz da ankaradan buraya gelmiş prof. Dr. Güzide turanlı bu konunun uzmanı diyorlar hayırlısı bakalım. İyi olsun kuzucuklarımız Allahım

ewet cnm onuda biliorum ii doktormus oda bizde öle acile gidiyoruz fenotoin veya diazem yapılıyor ayrıca 1 haftada hastanede yattık senin bebğin benimkine göre büyük benimkinin sinir sistemi daha gelişmediği için ilaçlara direniyor oyuzden ilacı ayarlayamıyolar bende aynı sekilde bekliyorum bizim uykuya geçiş deil aksine uyuynca daha az yapıyor doktor biraz daha zaman gecince daha iyi olucak dio ilaç deneniyor su an benim bebğiminde kesilmedi cnm içini ferah tut allahım yardım etsin bize (

cnm doktor hala burda görünyor hacettepe hastanesinde

cnm doktor hala burda görünyor hacettepe hastanesinde

Zeka ve gelişiminde gerileme olmasından çok korkuyorum inşallah olmaz bi de öksürük var ve hemen hemen hiçbir ilaç kullanamıyoruz ferahlamak istiyorum ama onu atak geçirirken gördükçe içim acıyo ve hiçbirşey yapamamak insanı daha çok bitiriyo ama böyle konuşupta yalnız olmadığımızı bilmek biraz rahatlatıyo bu arada doktorumuz yeni geldiği için orda gözüküyo olabilir sizin doktorunuzun da iyi olduğunu duymuştum inşallah iyileşecekler ve biz bugünleri unutacağız canım

inş. olmaz cnm bende korkuyorum ama içmiz ferah tutalım doktorlar bizim içşn sadece vesile allahım bütün zor drumda olanları feraha cıkarsın inş. benimde acıo cnm yaptığı zaman ağladığım günlerde oluyor seninki nasıl geçiriyor günde kaç defa oluyo ve nekadar sürüyor cnm
benimde tegretol verince hırıltı oluo bebeğin emiyorsa emzir yoksa su ver cnm ben öle yapıyorum geciyor

yaklaşık on günden beri iyiyiz inşallah rabbim bi daha göstermez en son gün içerisinde on kere geçirmişti sayı ve süreleri değişiyo çok korkuyorum tekrar olacak diye çünkü ilk geçirdikten sonra 23 gün bişey olmamıştı sonra gene tekrarladı bir hafta boyunca hergün oldu şimdi bir şey yok ama tedirgin olduğumuz için sürekli nöbetteyiz rabbim şafi ismiyle şifa versin evlatlarımıza canım...
senin yavrun nasıl umarım nöbetleri durmuştur olduğu zaman çok mu oluyo

benimkinin günlük 3 veya 4 defA kesin oluo cnm uzun sürmüo önceki kadar kesilmedi tamamen seninki tamamen kesildimi vizimki 5 ile 10 dk arası sıçrama seklinde oluo yok öle cok olmuo benimki amin cnm inş. ilacını bulurlarda benim bebeğimkininde kesilir inş. ilacını bulamadılar daha deniolar habire..

Bizimkide tam olarak kesilmedi 21 gün iyiydik bugün yeniden atak geçirdik ilacın dozunu yükselticez inşallah bu sefer son olur rabbim senin evladına da şifalar versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…