• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerde emekleme dönme

Nurrrrrrrr

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
52
9
1
31
Bebegim 7 aylik hala sırtüstu uzaniyo etrafinda dönmüyo bunu yaşayanlar warsa yazabilir mi (oturamiyoda)

Bebeginizi gün içerisinde yuz üstü koyup antrenman yaptirin. Göğüs ve kol kaslari guclensin. Teşvik etmeniz lazim hafif hafif. Destekli oturtmayı deneyin. Hala ilerleme olmazsa doktorunuza danisin mutlaka.

Dönmesinde sıkıntı yok,bu bebeğin yapısına göre değişebiliyor ama destekli oturuyordur sanırım, oturamıyor derken kendi kendine oturamıyor demek istiyorsunuz herhalde

Cnm benim bebeğim de 7 aylık destekli oturuyor bir anlik bıraktığımızda duruyor sonra bir anlık düşüyor ama emekleme tarzında bırakıyorum gitmiyor ama çabalıyor
Şuanda yürütecege bırakıyorum orda da gitmiyor ama hareket ediyr

Dönmesinde sıkıntı yok,bu bebeğin yapısına göre değişebiliyor ama destekli oturuyordur sanırım, oturamıyor derken kendi kendine oturamıyor demek istiyorsunuz herhalde
Destekli oturtuyorum ama ilk denememde hemen kaburgasi batti iki kere oturttum ayri zanlarda her defasinda da kaburgasi batti

Ilk direk olarak oturttunuz mu cunku bnde direkt oturttum beline destek wererek yinede kaburgasi batti

Kaburgası battı ne demek?Ben kızımı biraz geç oturttum 6. Ayda oturtmaya başladım sanırım 8. Ayda tam oturabildi ve emeklemeye başladı şimdi 1 yaşına girecek ve artık kimse onu durduramıyor :kahve: :KK200:

Kaburgası battı ne demek?Ben kızımı biraz geç oturttum 6. Ayda oturtmaya başladım sanırım 8. Ayda tam oturabildi ve emeklemeye başladı şimdi 1 yaşına girecek ve artık kimse onu durduramıyor :kahve: :KK200:
Bnde bilmiyordum ama kaburgalari ice girmis oturtuk ya ondan cok agliyodu hic susmadan oturmak istemiyodu iki kere oyle oldu diye smdi hic oturmak istemiyo gibi

Koltuk köşelerine oturttum ilk başta biraz eğimli oturttum etrafına yastık koyarak daha sonralari yere oturtup kendim tuttum yada yastık koydum öyle öyle öğrendi oturmayı.

Back