- 22 Ocak 2020
- 52
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi Nurrrrrrrr
- #1
Bebegim 7 aylik hala sırtüstu uzaniyo etrafinda dönmüyo bunu yaşayanlar warsa yazabilir mi (oturamiyoda)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Destekli oturtuyorum ama ilk denememde hemen kaburgasi batti iki kere oturttum ayri zanlarda her defasinda da kaburgasi battiDönmesinde sıkıntı yok,bu bebeğin yapısına göre değişebiliyor ama destekli oturuyordur sanırım, oturamıyor derken kendi kendine oturamıyor demek istiyorsunuz herhalde
Bnde bilmiyordum ama kaburgalari ice girmis oturtuk ya ondan cok agliyodu hic susmadan oturmak istemiyodu iki kere oyle oldu diye smdi hic oturmak istemiyo gibiKaburgası battı ne demek?Ben kızımı biraz geç oturttum 6. Ayda oturtmaya başladım sanırım 8. Ayda tam oturabildi ve emeklemeye başladı şimdi 1 yaşına girecek ve artık kimse onu durduramıyor![]()
![]()
Oturtmayi ilk nasil denediniz alistirma olarakKaburgası battı ne demek?Ben kızımı biraz geç oturttum 6. Ayda oturtmaya başladım sanırım 8. Ayda tam oturabildi ve emeklemeye başladı şimdi 1 yaşına girecek ve artık kimse onu durduramıyor![]()
![]()
Tesekkurler bende bu sekilde denemeye calisiyimKoltuk köşelerine oturttum ilk başta biraz eğimli oturttum etrafına yastık koyarak daha sonralari yere oturtup kendim tuttum yada yastık koydum öyle öyle öğrendi oturmayı.