• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerde doğustan tetik parmak...

CHNSR2042

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
3
0
1
36
anneler selam :) 3.5 aylık oğlum var ve gecen hafta sağ baş parmagını oynatamadgını fark ettim.denizlide yasıyorum.pamukkale universitesindekı doktor oglumun tetik parmak rahatsızlıgı oldugunu ameliyat olması gerektiğini ve ameliyatta tumden uyutulacagını soyledi.bende tumden uyutulasını istemiyuorum..ınternetten ve buradan arastırınca doktor şahın namının ısmını duydum..şahın beye giden anneler bana yardımcı olabılır mı ???veya bebegi tetik parmak rahatsızlıgı geciren??

Son düzenleme:
tatlım bende hast.çalışıyorum plastik cerrahi bölümünde bu şikayeti olan hastalar geliyor..evet bebek tamemen uyutuluyor ama bi sıkıntı olmadı şimdiye kadarki bebeklerde..eğer dr.güveniyorsan ameliyatını yaptır.bişey olucağını zannetmem..allah şifalar versin

Yok daha yaptirmadik bu cumartesi yolcuyus ins...bi ay daha bekleyelim hem oglum buyusun hem de yilbasi iznim ile birlestireyim bi hafta oglumun yaninda olayim istedik..ben tekrar yazarim Allahin izniyle cumartesi gunu doktorumuzla gorustukten sonra...peki hic doktora gittiniz mi...

Ortopedi ye gittik doktor zorlayarak açtı tık diye ses geldi suan açık ama geriye doğru esnemiyo egzersiz yaptır dedi düzelmezse ameliyat dedi

Buradan siddetle SAHIN NAMI beyi tavsiye ediyorum...denizlide gittigimiz universite profesoru guya bide anabilim dali baskaniydi kesinlikle ameliyat demisti benim ogluma da...hatta etrafimdan NAMI beyin yapacagi operasyonu anlattigim insanlar olur mu oyle sey tek o doktor nasi yapar die ters yorumlarda bulundu...son yilbasi haftasi gittik istanbula ve NAMI beye gorunduk..suan ameliyatlik ve operasyonluk bi durum olmadigini soyledi...halbuki paragoz bi doktor olsa yapicam operasyon dese biz yaptiracaktik...Allah razi olsun doktorumuzdan...bebeginde bu rahatsizlik olan aileler varsa siddetle tavsiye ediyorum :)

Buradan siddetle SAHIN NAMI beyi tavsiye ediyorum...denizlide gittigimiz universite profesoru guya bide anabilim dali baskaniydi kesinlikle ameliyat demisti benim ogluma da...hatta etrafimdan NAMI beyin yapacagi operasyonu anlattigim insanlar olur mu oyle sey tek o doktor nasi yapar die ters yorumlarda bulundu...son yilbasi haftasi gittik istanbula ve NAMI beye gorunduk..suan ameliyatlik ve operasyonluk bi durum olmadigini soyledi...halbuki paragoz bi doktor olsa yapicam operasyon dese biz yaptiracaktik...Allah razi olsun doktorumuzdan...bebeginde bu rahatsizlik olan aileler varsa siddetle tavsiye ediyorum :)
Ücret konusunda ne dediler iğne ile yapılan çok olmuş konunuz ama benim oğlanada ameliyat dedi doktor korkuyorum

Benim bebeğimde 45 günlük parmağı açılmıyor masaj yaparak açmaya çalışıyorum sonra açılıyor düzelir mi ki bende Denizli'de oturuyorum hangi Dr gittiniz

Benim bebeğimde 45 günlük parmağı açılmıyor masaj yaparak açmaya çalışıyorum sonra açılıyor düzelir mi ki bende Denizli'de oturuyorum hangi Dr gittiniz
Benim 2 yaşında kızımda da var sanırım başparmağı hiç açılmıyor nasıl farkedemedim bilmiyorum doktora götürücem yarın ama araştırma yapmak istedim sizin bebeğiniz nasıl oldu duzeldimi çok geçmiş olsun.

Back