Çocuk Hastalıkları Bebeklerde Doğumsal Damar Lekeri!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yusufun_annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
499
3
45
Bebeğimde hemanjiom denilen doğumsal damar lekelerinden 3 tane mevcut.Hani bizim aramızda çilek,şarap lekesi diye bilinen durum.Benim merak ettiğim gerçekten dr.ların söylediği gibi ergenlikte geçiyor mu bu lekeler?

Son düzenleme:
benimde oğlumun ensesinde var bu lekeden azalmaya başladı bile tamamen geçmedi ama azaldı geçer dedi doktorumuzda

Benim oglumun gogsunde cok buyuk bır leke var aslında eskısıne gore bıraz kuculmus gıbı yada oglum buyudukce leke gozume kucuk gorunuyo:))bır saglık sorunu olmadıgı ıcın takmıyorum...

evet sağlik açısından bir tehlikesi yok ama benim oğlumun biri dudağında ve görünür yerde olması ileride onu etkiler diye düşünüyorum.Bugün bana bebeğin dudağındaki ne diye soranlar yarın ona dudağına ne oldu diyecek.Umarım geçer de bunlarda benim kuruntum olarak kalır.

canım benimde bebeğimin sağ omuzunda beyaz leke var .dr sedef yada vitilgo değil.önemli değil dedi ama yine de canımı sıkıyor.bide poposunda doğumsal moğol lekesi var .eskisine oranla epey seyreldi rengi.

benim oğlumunda üç yerinde var.

biri alnında

biri ensesinde

biride tam kafasının arkasında.

ikisi neysede alnındaki çok belirgin görüküyor.çok tatlı duruyor aslında ama inşallah zamanla geçer.

benim kızımdada var alnında iki kaşının ortasında
ikitanede kafasının arkasında var daha küçük
ilk doğduğunda baya belirgindi sorduğum bütün doktorlar kaybolucak dedi
şu anda daha az belli oluyor benim için sorun değil güzelliği prensesimin farklılığı
kaybolmazsa inşallah oda ilerde sorun etmez

benim kızımında göz kapağında var bu hafta farkettim ki giderek azalıyor ALLAH başka dert vermesin kuzucuklarımıza...:)

Benim oğlumun da iki göz kapağında ve iki kaşının ortasında var.. Geçer diye bekledim. Anna karnında incitti sanırım kendini diye düşündüm. Ama 16 günlük oldu henüz geçmedi. Sanırım tamamen geçmeyecek de anlaşılan. Çok koyu değil aslında ama belli yani.. Kayınvalidem "çilek yemişsin elini yıkamadan yüzüne dokunmuşsun hamileyken" diyor.. Hiç de elimi yıkamadan yüzüme dokunmam ama :)) Hayırlısı... En büyük derdimiz bunlar olsun...

oğlumun poposunda ve ayağında var..
ama rengi açıldı...
1 yaşından sonra geçer dedi doktorumuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…