- 21 Kasım 2017
- 27.902
- 120.566
- 598
- Konu Sahibi Margaret Hale
-
Diş macununu yutması bir problem oluşturmuyor öyleyse.Ben oyun oynar gibi başlamiştim, rocs du marka olarak 0-3 yaş arasi.
Bazende ezcaneden aldim bebekler için meyveli olandan. 3 dak tutsaniz durmaz ama oyun oynar gibi yapsaniz kendide alir fircalar gibi oynamaya Başlar.
Şimdiden alişmasi iyi. Bence
Hayir tabiki kendine uygun aldinizda sorun yok.Diş macununu yutması bir problem oluşturmuyor öyleyse.
Teşekkür ederim.Hayir tabiki kendine uygun aldinizda sorun yok.
Bizimkiler gibi acida değil insanin yiyesi geliyor
Cok iyi olmus konu bende soracaktim bunuMerhabalar. Bebeğimin dişleri erken çıkmaya başladı. 8 aylık, 8 dişi var. Parmak silikon diş fırçası almıştım ama kullanmak için henüz erken mi? Şimdilik özel bir bakım gerekir mi? Macun olarak ne kullandınız? Deneyimli anneler, yorumlarınızı bekliyorum.
Ama konu pek görülmüyor maalesef. Ben diş macunu araştırıp başlayacağım inşallah.Cok iyi olmus konu bende soracaktim bunu
Bdv de olmadigindandirAma konu pek görülmüyor maalesef. Ben diş macunu araştırıp başlayacağım inşallah.
Evet en iyisi Rocs gibi duruyor.Ben bir yas civarlarinda almistim dis fircalarini ve macunlarini. Ikisininki de ebebekten aylarina uygun fircalardi. Rocs kullandim macun olarak.
İlk dişi 5 aylıkken çıkmıştı. O zaman hiç oralı olmadım ama şimdi çoğalınca artık temizlemek gerekir gibi geldi. Parmak fırçayla yapmaya çalışacağım artık ne kadar izin verirse.Rocs un yenilebilir 0-3 diş macunlarından almıştım hala onu kullanıyor, ıhlamurlu olanı.
Diş hekimleri ilk dişin çıkmasından itibaren temizlenmeli diyor. Ama sizinki ufakmış bizim ilk diş 1 yaş sonrası çıkmştı.
Bence su ile fırçalayın bir süre 1 yaşına kadar.
Siz yapabildiginiz kadar temizleyin. Cok israrci olmayin. Alisiyorlar. Oglumu ilk dis muayenesine goturdugunde kizim 1.5 yas civarindaydi. Ona da baktirmistim. Doktor cok sasirmisti, dislerini fircaliyorsunuz galiba alisik, bu yas grubu agzinin icine asla baktirmaz normalde demisti.İlk dişi 5 aylıkken çıkmıştı. O zaman hiç oralı olmadım ama şimdi çoğalınca artık temizlemek gerekir gibi geldi. Parmak fırçayla yapmaya çalışacağım artık ne kadar izin verirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?