• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerde diş bakımı

Margaret Hale

Ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarla…
Pro Üye
Anneler Kulübü
21 Kasım 2017
27.892
120.594
598
Merhabalar. Bebeğimin dişleri erken çıkmaya başladı. 8 aylık, 8 dişi var. Parmak silikon diş fırçası almıştım ama kullanmak için henüz erken mi? Şimdilik özel bir bakım gerekir mi? Macun olarak ne kullandınız? Deneyimli anneler, yorumlarınızı bekliyorum. 🙄

Ben oyun oynar gibi başlamiştim, rocs du marka olarak 0-3 yaş arasi.
Bazende ezcaneden aldim bebekler için meyveli olandan. 3 dak tutsaniz durmaz ama oyun oynar gibi yapsaniz kendide alir fircalar gibi oynamaya Başlar.
Şimdiden alişmasi iyi. Bence

Ben oyun oynar gibi başlamiştim, rocs du marka olarak 0-3 yaş arasi.
Bazende ezcaneden aldim bebekler için meyveli olandan. 3 dak tutsaniz durmaz ama oyun oynar gibi yapsaniz kendide alir fircalar gibi oynamaya Başlar.
Şimdiden alişmasi iyi. Bence
Diş macununu yutması bir problem oluşturmuyor öyleyse.

Merhabalar. Bebeğimin dişleri erken çıkmaya başladı. 8 aylık, 8 dişi var. Parmak silikon diş fırçası almıştım ama kullanmak için henüz erken mi? Şimdilik özel bir bakım gerekir mi? Macun olarak ne kullandınız? Deneyimli anneler, yorumlarınızı bekliyorum. 🙄
Cok iyi olmus konu bende soracaktim bunu

Ben bir yas civarlarinda almistim dis fircalarini ve macunlarini. Ikisininki de ebebekten aylarina uygun fircalardi. Rocs kullandim macun olarak.

Rocs un yenilebilir 0-3 diş macunlarından almıştım hala onu kullanıyor, ıhlamurlu olanı.
Diş hekimleri ilk dişin çıkmasından itibaren temizlenmeli diyor. Ama sizinki ufakmış bizim ilk diş 1 yaş sonrası çıkmştı.
Bence su ile fırçalayın bir süre 1 yaşına kadar.

Rocs un yenilebilir 0-3 diş macunlarından almıştım hala onu kullanıyor, ıhlamurlu olanı.
Diş hekimleri ilk dişin çıkmasından itibaren temizlenmeli diyor. Ama sizinki ufakmış bizim ilk diş 1 yaş sonrası çıkmştı.
Bence su ile fırçalayın bir süre 1 yaşına kadar.
İlk dişi 5 aylıkken çıkmıştı. O zaman hiç oralı olmadım ama şimdi çoğalınca artık temizlemek gerekir gibi geldi. Parmak fırçayla yapmaya çalışacağım artık ne kadar izin verirse. 😬

İlk dişi 5 aylıkken çıkmıştı. O zaman hiç oralı olmadım ama şimdi çoğalınca artık temizlemek gerekir gibi geldi. Parmak fırçayla yapmaya çalışacağım artık ne kadar izin verirse. 😬
Siz yapabildiginiz kadar temizleyin. Cok israrci olmayin. Alisiyorlar. Oglumu ilk dis muayenesine goturdugunde kizim 1.5 yas civarindaydi. Ona da baktirmistim. Doktor cok sasirmisti, dislerini fircaliyorsunuz galiba alisik, bu yas grubu agzinin icine asla baktirmaz normalde demisti.

Back