Dudak bağını kestirdiniz mi?Kızlar oğlum 2 gün sonra 3 aylık olacak ve dudak dil bağı olduğunu farkettim. Emerken aslında çok sıkıntı yok gibi geliyordu sütüm az sanıyordum mama veriyoruz. Ama sanırım dil bağından değil de dudak başından emme de zorlanıyor. Üst dudağı içeride kalıyor uzun süre emmiyor. Doktora 2 gün sonra gideceğiz ama İzmir’de olup doktor önerisi yapabilecek var mı? Bı ameliyatı yaptıran var mı
Teşekkür ederim.Biz çok sıkıntı yaşıyoruz bu konuda yoksa kestirmek istemezdimHayır kestirmedik Dilbağı çok kısaydı dilini dışarı çıkarabildiği için herhangi engele sebep olmayacağı söylendi. Dudak bağı içinde bikaç doktor gerek yok ilk dişlerin de biraz biraz ayrık çıkması istediğimiz bişey dedi. Bir dişçiye de gösterdik gerek olmadığını ilkdişleeden sonra gerek olursa tedavi edildiğini söylediler biz de kestirmedik
Emzirmede hiç sıkıntı yaşamadiniz mi peki?Hayır kestirmedik Dilbağı çok kısaydı dilini dışarı çıkarabildiği için herhangi engele sebep olmayacağı söylendi. Dudak bağı içinde bikaç doktor gerek yok ilk dişlerin de biraz biraz ayrık çıkması istediğimiz bişey dedi. Bir dişçiye de gösterdik gerek olmadığını ilkdişleeden sonra gerek olursa tedavi edildiğini söylediler biz de kestirmedik
Teşekkür ederim şuan bulundugumuz şehirde KBB uzmanı yapacak inşallah.Behçet uz çocuk hastanesinde yaptırdık bir sorun yaşamadık bizimkinde emme de problem olmuyordu beslenmesinde sorun yoktu o yüzden 1 yaşını bekledik yaptırdık kısa basit bir işlem önceden çocuğum dilini dışarı cikaramiyordu
Sizinki dil bağı mi?Behçet uz çocuk hastanesinde yaptırdık bir sorun yaşamadık bizimkinde emme de problem olmuyordu beslenmesinde sorun yoktu o yüzden 1 yaşını bekledik yaptırdık kısa basit bir işlem önceden çocuğum dilini dışarı cikaramiyordu
EvetSizinki dil bağı mi?