Kızlar hamileliğim de bebeğimin böbreğinde büyüme çıktı doktor kendiliğinden geçebilir ama takip gerekli dedi bebekken böbreği 4mm'di şuan oğlum 2 yaşında böbreği 10mm olmuş bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Birde çocuklarda kilo almasına engel olur mu böbrek büyümesi?
Benimkinde 4 aylık 8.5 mm olmuş size hiç tedavi vermedimi ne dedilerKızlar hamileliğim de bebeğimin böbreğinde büyüme çıktı doktor kendiliğinden geçebilir ama takip gerekli dedi bebekken böbreği 4mm'di şuan oğlum 2 yaşında böbreği 10mm olmuş bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Birde çocuklarda kilo almasına engel olur mu böbrek büyümesi?
Benim de kızım 7 aylık büyüme çıktı neden luyor bişey dediler mi size bana ateşli enfeksiyondan kaynaklı olabilir dedilerBenimkinde 4 aylık 8.5 mm olmuş size hiç tedavi vermedimi ne dediler
Benim de kızım 7 aylık büyüme çıktı neden luyor bişey dediler mi size bana ateşli enfeksiyondan kaynaklı olabilir dediler
Hamileyken vardı ayrıntılı ultrason da çıktı geçer demişlerdi ama büyümüş 5 mm di doğmadanBenim de kızım 7 aylık büyüme çıktı neden luyor bişey dediler mi size bana ateşli enfeksiyondan kaynaklı olabilir dediler
Çocuk nefroloji yok Afyon'da yaşıyorum Eskişehir'e götüreceğiz salı günü gelişmeleri yazarım sizeBenimkinde 4 aylık 8.5 mm olmuş size hiç tedavi vermedimi ne dediler
Genellikle erkek çocuklarında oluyormuş diye duydum arkadaşımın oglunda da varmış 3 yaşında şuan geçen sene ameliyat olmuş düzelmiş demişler salı günü onlarda gidecek kontrole inşallah sorun yokturBenim de kızım 7 aylık büyüme çıktı neden luyor bişey dediler mi size bana ateşli enfeksiyondan kaynaklı olabilir dediler
Ya bizde afyondayız ,Ankara ya gittik bizde Gazi ye muayene olamadık orda özel bi merkezde ultrason yaptırdık yanlış ölçülmüş üniversite de öyle ölçülmez dediler büyüme olmamış hala var genişleme ama inşallah sizdede öyle olmuştur haber edin mutlakaÇocuk nefroloji yok Afyon'da yaşıyorum Eskişehir'e götüreceğiz salı günü gelişmeleri yazarım size
Benim kızım daGenellikle erkek çocuklarında oluyormuş diye duydum arkadaşımın oglunda da varmış 3 yaşında şuan geçen sene ameliyat olmuş düzelmiş demişler salı günü onlarda gidecek kontrole inşallah sorun yoktur
Biz şimdi hastaneden dönüyoruz canım ama kutahyaya gittik yunus emre baysal var çocuk nefroloji doktoru çok ilgili sadece sıra bekleme sıkıntılı doktor bey bilgisayarda sıra geçmeyi bilmiyormuş önüne gelen girebiliyor onun dışında doktor çok ilgili dediğim gibi çok memnun kaldık bizMerhaba arkadaşlar bizdede genisleme var. Bende Afyon dayım. Eskişehir e gideceğiz. Gidenler durumlarını paylaşabilir mi
Hastaneden dönüyoruz şimdi canım Kütahya Evliya celebi eğitim ve araştırma hastanesi ne gittik Dr: yunus emre baysalYa bizde afyondayız ,Ankara ya gittik bizde Gazi ye muayene olamadık orda özel bi merkezde ultrason yaptırdık yanlış ölçülmüş üniversite de öyle ölçülmez dediler büyüme olmamış hala var genişleme ama inşallah sizdede öyle olmuştur haber edin mutlaka
Geçmiş olsun. Ne dedi doktor. Ne yapılması gerekiyormus.Biz şimdi hastaneden dönüyoruz canım ama kutahyaya gittik yunus emre baysal var çocuk nefroloji doktoru çok ilgili sadece sıra bekleme sıkıntılı doktor bey bilgisayarda sıra geçmeyi bilmiyormuş önüne gelen girebiliyor onun dışında doktor çok ilgili dediğim gibi çok memnun kaldık biz
" Kütahya evliye çelebi eğitim ve araştırma hastanesi çocuk nefroloji DR: yunus emre baysal."
3 ay sonra kontrol verdi Mart ayına canım o zaman belli olacakGeçmiş olsun. Ne dedi doktor. Ne yapılması gerekiyormus.
Mrb gittiniz mi kontrol eGeçmiş olsun. Ne dedi doktor. Ne yapılması gerekiyormus.
Mrb gittiniz mi kontrol e3 ay sonra kontrol verdi Mart ayına canım o zaman belli olacak
Gittik normale dönmüş dediler çok şükür inşallah tekrar büyüme olmazMrb gittiniz mi kontrol e
Ya çok sevindim adınıza inşallahGittik normale dönmüş dediler çok şükür inşallah tekrar büyüme olmaz