bebeklerde baş terlemesi

abceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
818
186
bebeğimi uyuturken bası özellikle ense kısmı çok terliyor.aynı sorunu yasayan varmı.veya nedenini bilen.emzirerek uyutuyorum.sadece uyuturken terliyor

Canim benim oglumda çok terlyordu kafası dr a götrdum dr umuz bir çock nrmal bi terlemedn fazla kafası özellikle terliyorsa o çocukta vitamin eksiklgi olur demisti tahlik yaptrdk gerçektende degerler düsk çktı kan ilacna bşladık ve dr umun önerisi bolça güneşlensin güneşten vitamin alsın hep kemikleri güçlenr hemde zamanla terlemeside azalr dedi sabh güneşini göremyoruz çünkü uyuyo o saatte bizde akşam günesinde ya blkona yada dışarı gezmeye parka çkyoruz bu arada oglum 11 aya yeni grdi istersen sende kntrl amaçlı dr götreblrsın

normal zamandada terliyormuydu yoksa sadece uyuturken yada uyurkenmi.kızımın gün içinde terlemesi olmuyor emzirirken sadece.biz sabah 10 12 arası günesteyiz sürekli aksamlarıda çıkıyoruz.

bildiğim kadarıyla D vitamini eksikliği ve demir eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir...tahlil yaptırmanızı öneririm.

Benim oğlum 14 aylık, o da doğduğundan beri emerken terliyor, süt çıkarmak için efor sarfediyor ya ben ona bağladım. Bunu doktora hiç sormadım ama farklı zamanlarda tahliller yaptırdık herhangi bir eksiklik çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…