Çocuk Hastalıkları Bebeklerde baş çevresi her ay büyümeme sorunu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gelsene

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2012
1.788
808
bebepim 9 aynını doldurdu baş çevresi 44 cm ayrıca bıngıldak kapanmış.geçen ayda gittiğimizde 44 cm idi.doktoru yaşında 45 olsa yeterli dedi.her ay büyümeli mi dediğimde cevap vermedi.6-9 ay arasında da 0,5 cm büyüme olmuş.moralim çok bozuk.doktrora götüreceğim.
4 aylıkken kafa şekli yüzünde bt çekilmişti ve suturlar açıktı.
Benzer durumuda olan ya da yaşamış olanlar tecrübesini paylaşırsa sevinirim.

bebepim 9 aynını doldurdu baş çevresi 44 cm ayrıca bıngıldak kapanmış.geçen ayda gittiğimizde 44 cm idi.doktoru yaşında 45 olsa yeterli dedi.her ay büyümeli mi dediğimde cevap vermedi.6-9 ay arasında da 0,5 cm büyüme olmuş.moralim çok bozuk.doktrora götüreceğim.
Merhaba suan aynen anlattığınız durumdayım. Kafa çapı bıle 10.cu ayına giren oğlum aynı ve bu ay hiç buyumedi. Çok korkuyorum. Suan da durumunuz nasıl ?

Yorumunuza çok ihtiyacım var kafayı yemek üzereyim. Hergun defalarca kez kafasını ölçüyorum

Yorumunuza çok ihtiyacım var kafayı yemek üzereyim. Hergun defalarca kez kafasını ölçüyorum
Öncelikle sakin olun bizde sorun yok ama pediatrik beyin cerh.gösterdik.komtrollere götürdük çok şükür sorun yok büyüme devam etti.hergün büyümez zaten :)

Öncelikle sakin olun bizde sorun yok ama pediatrik beyin cerh.gösterdik.komtrollere götürdük çok şükür sorun yok büyüme devam etti.hergün büyümez zaten :)
Suan da kafa çapı küçük mü kafa çapı? Yası buyudukce daha normal oldu mu? Yanı görünüşte benim bebeğimin küçük duruyor bana göre .suan kaç persantil de kafa çapı

X