Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar 6 aylık bebeğimin nefesi kötü kokuyor,boğazdan geliyor diye dr gittim .dr boğazında iltihap yok dedi .sizce koku nerden geliyordur?fikri olan varsa çok sevinirim.
arkadaşlar 6 aylık bebeğimin nefesi kötü kokuyor,boğazdan geliyor diye dr gittim .dr boğazında iltihap yok dedi .sizce koku nerden geliyordur?fikri olan varsa çok sevinirim.
aynen canim benim kızımında nefesi cok kötü kokuyo sanki büyük adam gibi benimde cok kafama takılmıstı bogazı sandım bend bişeyi yokmus ama bu diş belirtisiymiş ben yüzden endişe etmedim.
oyy yavrum demir ilacidir yada emzik emiyorsa o kokutur canim oglum sabah kalkardi agzinda emzik platik plastik kokardi o yüzden kizima emzik vermedim. benim kizin agzi süt kokuyor ya bunlarda ne koku olcak.