Bebek Beslenmesi Bebeklerde 6 aylık beslenmesi nasıl olmalı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
6 aylık bebeklerin nasıl beslenmesi gerekiyor??
Gıdaların en sadec hali olmalı . Buharda ya da haşlayarak verin. Kesinlikle yedirmemeniz gereken yiyecekler var onları aman deneyeyim falan demeyin.
Ben bal kabağı, sakız kabak, avokado, yoğurt , yumurta sarısının 8 de biri ile başladım.
Tüm gıdaların kıvamını suyla açardım çünkü sindirimi hemen erkiliyo. Tabi başlarda zaten bi çay kaşığı ile başlayacak. Kesinlikle üç gün kuralına uyarak tatdirma yapın. Direkt ek gıdaya asla ağırlık vermeyin .ek gıdalar arttıkça yemeklere zeytinyağı ekledim kabızlık olmasın diye

Sadece anne sütü ile beslenmesi gerekiyor denemek tattırmak için 1 çay kaşığı yoğurt veya ne bilim kabak verilebilir. temel besin anne sütü olmalı. Ek gıda cok verilmemeli. Zaten bebegin yememe ihtimali cok yüksek. Yese bile 1 hafta sonra aynı besini büyük ihtimal yemeyecektir. Ben doktorumla görüşüp 1 yaşında ek gıdaya başlamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…