• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeklerde 6.aydan önce oturma

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gulsah106

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
10
0
86
43
İstanbul
merhaba kızlar;
size danışmak istedim benim bücür 2 ayı dolduktan sonra devamlı oturmak istedi
bi bacağıma alıp oturtunca sürekli ileri geri sallanıp gazını çıkarıyordu ve rahatlıyodu şimdi 5 aylık oldu hala hep oturmak istiyo ve yine sallanıyor gark gurk sesler durmadan :D
sizinde bebeklerinizde böyle bişi oldumu bi zararı olurmu merak ettim çünkü

canim benim kızım 6.5 aylik.ben 5 aylikken falan kucagimda oturturyorum.ama cok fazladegil..omuriligine baskı yapmasin diye.şimdi destekli oturuyor.sende cok olmamakla beraberbiraz oturtabilirsin canim

benım kız da 2 aylık oldugundan ıtıbaren hep oturmak ıstedı doktorum kucagında oturtabılırsın bısey olmaz dedi sımdı 3 bucuk aylık hala kucagımda ouruyo zaten kucaga alısık oldugu ıcın hep oyle ama bı zaman sonra yoruluyo herhalde aglıyo o zaman yatırıyorum

pardon da 2 aylık bebeğin oturmak istediğine nasıl kanaat getirdiniz? kas gelişimleri iyi olsa bile doktorlar 6. aydan önce oturtmayın diyorlar. çok zararlı

Back