- 22 Aralık 2023
- 125
- 5
- 13
- 25
- Konu Sahibi fatmanurktmn61
Bebeğimin çiş rengi arada soluk renksiz arada hafif sarımsı oluyo normalmi acaba ve geceleri çiş yapmiyo gündüzleri yapiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Susuz kaldıysa değişir. Tutuyorsa değişir.Bebeğimin çiş rengi arada soluk renksiz arada hafif sarımsı oluyo normalmi acaba ve geceleri çiş yapmiyo gündüzleri yapiyo
Merhaba gece çiş yapmaması yada az miktarda yapması normalmiş. Benim bebeğim gece az miktar yapıyor uyandıktan sonra yarım saat içinde bezi dopdolu oluyor. Gece uyurken çiş yapması bir ölçüt değilmiş gündüz bezlerini takip etmeniz daha doğru olur.Bebeğimin çiş rengi arada soluk renksiz arada hafif sarımsı oluyo normalmi acaba ve geceleri çiş yapmiyo gündüzleri yapiyo
2 aylik 5kilo 900 gram vallaha bilmiyorum kafayi yicem doy7p doymuyomu diye diyeKuzum turuncuya dönmedikçe normal. Bizler nasıl ki güzel sıvı tükettiğimizde idrar rengimiz açık, su tüketmediğimizde koyu oluyorsa bebeklerin de öyle. İdrar rengi açıksa ve bezi bir yumurta ağırlığındaysa doyuyordur. Lakin rengi koyu, miktarı azsa yetmiyordur. Geceleri çiş yapmıyorsa muhtemelen gece beslenmiyordur da. Ayını vs bilmiyorum ama kilo alımı iyiyse gece beslenmemesi sorun olmuyor. Ama kilo alımı az, idrar çıkışı az, rengi koyuysa yeterli beslenmiyor anlamına geliyor. Ben kendi bebeğimde de doyup doyamadığını, yeterli emip emmediğini idrarından takip ediyorum. Çiş ne kadar fazla, ne kadar acık renkse bebeğin kilo alımı o kadar artıyor. Rengi koyulaşıp miktar azaldıkça kilo alımları azalıyor. Yanlış da yönlendirmek istemem ama benim gözlemlerim bu şekilde oldu
Gece beslihorum uyandırıp iyi içim ferahladiMerhaba gece çiş yapmaması yada az miktarda yapması normalmiş. Benim bebeğim gece az miktar yapıyor uyandıktan sonra yarım saat içinde bezi dopdolu oluyor. Gece uyurken çiş yapması bir ölçüt değilmiş gündüz bezlerini takip etmeniz daha doğru olur.
Kilosu çok iyi maşallah. İçin rahat olsun kuzum doyuyordur o. Kiloyu topladıktan sonra gece 2 aylık bebek 5 saate kadar uyuyabilir. Çişi hiç kafanı kurcalamasın o zaman… kaç cc içiyor benimki de 2 aylık ama prematüre doğdu. Benimki daha 3750 küçük doğduğu için… hiiç kafanı kurcalamasın doyuyordur o emin ol2 aylik 5kilo 900 gram vallaha bilmiyorum kafayi yicem doy7p doymuyomu diye diye
Kilosu çok iyi maşallah. İçin rahat olsun kuzum doyuyordur o. Kiloyu topladıktan sonra gece 2 aylık bebek 5 saate kadar uyuyabilir. Çişi hiç kafanı kurcalamasın o zaman… kaç cc içiyor benimki de 2 aylık ama prematüre doğdu. Benimki daha 3750 küçük doğduğu için… hiiç kafanı kurcalamasın doyuyordur o emin ol
Öncelikle sağolun teşekkür ederim doktorda dedi 5. Saat aç kalabilir diye ama ben birakmiyorum aç. Uyanip ayilamiyo tabi ama yinede emzirmeye kaldirinca öyle acıkmış saldiriyoki .Sabah 11 kadar emip uyuyo sürekliKilosu çok iyi maşallah. İçin rahat olsun kuzum doyuyordur o. Kiloyu topladıktan sonra gece 2 aylık bebek 5 saate kadar uyuyabilir. Çişi hiç kafanı kurcalamasın o zaman… kaç cc içiyor benimki de 2 aylık ama prematüre doğdu. Benimki daha 3750 küçük doğduğu için… hiiç kafanı kurcalamasın doyuyordur o emin ol
Hiç kafanı kurcalamasın o zaman kuzum. Zaten gece beslemeye de devam ediyormuşsun. Aç kalmaz o bebiş merak etmeÖncelikle sağolun teşekkür ederim doktorda dedi 5. Saat aç kalabilir diye ama ben birakmiyorum aç. Uyanip ayilamiyo tabi ama yinede emzirmeye kaldirinca öyle acıkmış saldiriyoki .Sabah 11 kadar emip uyuyo sürekli