• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebekler sıcaktan dolayı kilo verir mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
bazen oğlumun giysilerini ayarlı tutamıyorum. evimiz serin daha bazen kalın giydiriyorum sanırım. peki bebekler sıcaktan terledikleri için kilo verir mi? ya da daha az mı kilo alırlar?

Walla anneme göre çok terden kilo veririmiş ama geçen sen hiç vermedi oğlum kilo. Bu sene ne olur bilemem

ya aklım çıkıyo oğlan kilo kaybederse diye. giysilerini de bi türlü ayarlayamıyorum

canım ben yarım kollu çıtçıtlı badi altınaayaksız pijama gibi bişey ve ayaklarına ince çorap giydiriyorum okadar çok terlemiyo ozaman ve sadece penye battaniyesini kullanıyorum oda uyuduğunda...

ya aklım çıkıyo oğlan kilo kaybederse diye. giysilerini de bi türlü ayarlayamıyorum

Erkek bebek sıcağı sevmez. Ben sadece çıtçıtlı body ile yatırıyorum. Çorap filan giydirmiyorum. Sabaha karşı sadece bacaklarına sadece ince penye battaniyesini örtüyorum. Geçen sene bu zamanlarda doktorumuza götürmüştüm. O zaman oğlum 3 aylıktı.Üstünde atlet, yarım kollu bady, çorap vardı. Doktorum hemen müdehale edip hepsini çıkartmış ve anlattığım şekilde yatırmamı önermişti.

cnm sen nasıl gıyınıyosan oyle gıydır oğlunuda bende ayarlayamıyodum hıc doktorum her goturdugumde cıkarıyodu boyle gıydırme pişer diye bak sen nasıl gıyınıyosun kızınıda oyle gıydır dıyo bende xeno gıbı gıydırıyorum gercı benım evım ortalama 30 derece yatak odası 32 derece oluyo gunduzlerı gecede yatak odası 29 oluyo oyuzden

benim kızımında saçları çok 3 aylık kısa kollu çıtçıtlı badi şort ve ayağınada spor ayakkabı çoraplarından giydiriyorum üzerine penye battaniye örtüyorum gece göğsüne kadar ama evimiz 28 derece yinede terliyor acaba dahamı ince giydirsem bu seferde gece üşütür diye korkuyorum bazen biz bile üşüyoruz sabaha karşı annem çok ince giydirme bronşit olur dedi korktum böle küçük bebişi olanlar ne yapıyosunuz

Back