Bebekler sallanmadan uyuyamazlar mı?

inciragaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
106
2
46
İstanbul
2 aylık bir bebeğim var. akşam olunca saatlerce onu uyutmak için uğraşıyorum. herşeyi deniyorum. uyur gibi oluyor, yerine koyunca uyanıyor. ayağımda veya beşiğinde sallayarak uyumaya alışmasını istemiyorum. bu bebek milleti sallanmadan uyuyamaz mı?

Benimkide 3 aylık; hep kucakta uyumak istiyor en azından ayağımda sallanarak uyumasını istiyorum bende,belim acayip ağrıyo çünkü..

Vallahi doğduğunda k.validem salladı hep, ben sezercikliydim alamadım kucağıma. Öyle alıştı. Oysa ilk günler bıraktın mı uyuyordu. Şimdi 3 aylık oğlum, uykusu gelince sallanmak için ağlıyor. Şu anda da ayağımda uyutmaya çalışıyorum. Başım çatlıyor yorgunluktan...

Gorumcem yatırıyordu kızı uyuyordu.Ama bız her gıttıgımızde sallıyorduk kız bır ay cebellesıyordu kendı kendıne uyuması ıcın.Ben de dogmdan sonra sallamamak ıcın elımdengelenı yapıcam

uyuyor canım benim oğlum 16 aylık hiç sallamadım ya emerken uyur ya da yan yana yatarız saçımı çekerek uyuyor. Uykuya dalmada sorunumuz var keşke sallanarak uyusa diyorum ama mümkün değil sallamak..

ah canım benim kesinlikle ayağında sallamaya alıştır inan ki en iyi yöntem.ben yandım sen yanma arkadaşım.bende senin gibi ayakta,kucakta alışmasın diye sallamadım şimdi cezasını çekiyorum uyutamıyorum bi türlü ancak elde çarşafta sallanacak gece bile öyle uyutuyoruz hemde defalarca kalkıyor ve her kalkışında öyle uyuyor.bu bana iyi bir tecrübe oldu bidaha bebeğim olursa kesinlikle doğduğu gün ayağımda sallıcam

bebebğim ilk 6 ay gündüzleri emerken uyudu yada kucağımda pişpişleyerek uyuttum ama geceleri asla sallamadım emzirdim yatırdım yatağına öyle alıştı sonralarda 6,5 ayda emmeyi bıraktı ve ayağıma aldım gündüz uykularında 7. aydan itibaren ayağımda 10 dk salladım uyudu yatağına yatırdık akşam uykusuna uymadan en son salaldım gece uyandığında asla ssallamadım öyle alıştı bir ara 10, ayda gece kalkıp ağlama nöbeti geçiridi bişey yoken ozman salaldımaaman dedşm gece çocuk sallamak ne berabet bişeymiş ve inat ettim yine sallamadım şimdi yaşına giriyor ve sadece günde 2 veya 3 kez sallıyorum 2 gündüz birde gece uykusuna dalarken buna şükür bu hiçbirşey gece sallanmaya alışan bebk çok berbat ben hiç yaşamadım oğlum kalkıp en az 2 kez besleniyor gece tekrar kendi uykuya dalıyor ama gündüz dalamıyor çünkü öyle alıştırmadık neyse buna şükür bebekler asla sallanmak istemiyor onları biz laıştırıyoruz anneler bebek nasıl alışırsa öyle gidiyor ama sorunu olunca insanda mecbur kalıyor işttte

benim kızımda sallamadan uyumuyor ayağımda sallanmayı çok seviyor beşikte de sallanacak bazen sallamadan uyuyor ya emerken ama geceleri emip uyuyor
ben ayağımda sallamaya pişman değilim ama beşik beni çok yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…