Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Oğlum 3 aylık olduğundan beri 21.00-21:30 gibi uyur. En geç 22:00 olur. Zaten uyku saatine yakın da huysuzluğa başlar uyumak için. Ama 1 haftadır uykusu olduğu gözleri kapandığı halde uyumamak için direniyor. Dün 12 ye kadar uyutmadım. Gözleri kapanıyor tam "uyudu" diyorum birden gözlerini açıp ağzından emziği fırlatıyor ya da bacaklarını sallamaya başlıyor uyumamak için.
3 hafta önce çalışmaya başladım ondan olabilir diye düşünüyorum ama sinirlerim harap oldu. Bir de dün iyice bunalıp sesli bir şekilde "oooofffff" dedim. Oğlum zavallı korktu, katıla katıla ağlamaya başladı çok üzüldüm:çok üzgünüm:
♥ {- _ -} ♥
Kayıtlı Üye
oğlum 1 1,5 ay önce böyle oldu doktora götürdük kulak iltihabı olduğu anlaşıldı inşallah sizin böyle bi durumu yoktur ama devam ederse doktora götürmenizi tavsiye ederim
umarım önemli bir şeyi yoktur. bence de bir doktora götür istersen...
Ama bir sıkıntısı yokki. Sizinki ağlamıyor muydu iltihabı varken? Benim oğlum uyumamak içn direniyor pes edip kucağıma aldığımda bana gülücükler saçıyor, arada uykudan gözünü ovuşturuyor ama onunla konuşmaya başlayınca sevinçten çığlıklar atıyor.
Ama bir sıkıntısı yokki. Sizinki ağlamıyor muydu iltihabı varken? Benim oğlum uyumamak içn direniyor pes edip kucağıma aldığımda bana gülücükler saçıyor, arada uykudan gözünü ovuşturuyor ama onunla konuşmaya başlayınca sevinçten çığlıklar atıyor.
aynen benim bebeğimi anlatıyorsun,biz de aynı sorunu yaşıyoruz...
gelecek cevapları bende merak ediyorumbilmiyorumkismile
Az insan çok huzur
Pro Üye
böyle bebekleri sanki çok duydum bu aralar bebekler kendilerine gösterilen ilgi alakadan dolayı uyumak istemezlermiş yani kendilerine gösterilen sevgiden mahrum kalmamak için uyumazlarmış bence çok yorulmasını bekleyin ya da dışarı çıkarıp yorulmasını sağlayın bazen benim kızımda çok nadir uyku problemi yaşıyoduk bende onu dışarı çıkarıp gezdirerek yorulmasını sağlıyodum hem havalar da iyi çok dışarı çıkartmamak şartı ile gezdirin yoksa sürekli isterler böylece uykusu gelmeye alışır uyur ben öyle yaptım birazda olsa faydalı olur yoksa doktora bi götürün bakalım ne diycek çocuklarda genelde 3 yaşına kadar uyku problemi yaşayabilirsiniz çok sabırlı olun allahtan bi hastalığı olmadığına şükrederek kendinizi motive etmeye çalışın bu yazdıklarımı birebir yaşadım bi oğlum var bi de kızım oğlu aynı bizler gibi uyuyo yani akşam 10 da yatıp sabah 9 da kalkıyo ama kızım daha 9 aylık hiç ummadık anda gecenin bi vakti bile uyanıp oyun istiyo dediğim gibi biraz sabır canım allah yardımcımız olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Çalışmaya başladıktan sonra başladı bu durum. Sanırım benimle vakit geçirmek istiyor ya da uyuyunca giderim diye korkuyor
♥ {- _ -} ♥
Kayıtlı Üye
oğlumunda uyanıkken hiçbir sorun yoktu gülüyodu oynuyodu uykuya gelince ne kadar uykusu olsada daldığı anda uyanıp çırpınmaya başlıyodu sanki saatlerce uyumuş gibi enerji ve neşe dolu oluyodu doktorumuz ilgisi dağıldığı için o anda ağrısını unutuyo uyuyunca ağrıdan uyanıyo demişti inşallah sizin yoktur böyle bi durum ama ihmal etmemekte fayda var belki sizin çalışmanızdan dolayı da olabilir bu durum yanında istediği içinde olabilir
oğlumunda uyanıkken hiçbir sorun yoktu gülüyodu oynuyodu uykuya gelince ne kadar uykusu olsada daldığı anda uyanıp çırpınmaya başlıyodu sanki saatlerce uyumuş gibi enerji ve neşe dolu oluyodu doktorumuz ilgisi dağıldığı için o anda ağrısını unutuyo uyuyunca ağrıdan uyanıyo demişti inşallah sizin yoktur böyle bi durum ama ihmal etmemekte fayda var belki sizin çalışmanızdan dolayı da olabilir bu durum yanında istediği içinde olabilir
teşekkürler canım geçmiş olsun
Çalışmaya başladıktan sonra başladı bu durum. Sanırım benimle vakit geçirmek istiyor ya da uyuyunca giderim diye korkuyor
kesinlikle sebebi bu.hiç şüphen olmasın.bebeğin gün içinde senin kokuna sevgine kucağına doymadığı için seni bulduğunda ayrılmak istemez ve bunun içinde ne kadar uykusu olsa da direnir.ah yavruuum çok acıdım ya.annesini özlüyor.