Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benimde iki aylık bebegim var, ilk haftalarda sarılık gecirdigi için doktor günde 4-5 kasık su ver demişti. bir ay kadar verdim bende ama normal kosullarda 6 ay su vermeye gerek yok, anne sütünün yaklasık yüzde yetmişi su zaten, su ihtiyacını da sütten karsılıyo.
Ben de zaman zaman "susamış mıdır acaba? " diye düşünüyordum, doktora danışınca ek gıda alana kadar suya gerek yok demişti. Ben de vermedim, şimdi ek gıdaya başladık 2 aydır nerdeyse suya ihtiyacı yok gibi zar zor içiyor :)
Evet bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.Doktorum ilk aylar su yok dedi.Şimdi 6 aylık ek gıdaya yavaş yavaş başlıyoruz.Ama verdiği kağıtta 8.aya kadar su yok yazıyor.
Ben de 6 aylık olmasını beklemedim, 5. ayında yaz geldiğinden, 2-3 çay kaşığı su vermeye başlamış sonraki günler yavaş yavaş arttırmıştım miktarı... sonradan doktora sordum sorun olmaz demişti...