Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğim 40 günlük ve sürekli emiyor bir saat bazen iki saat emzirdiğim oluyor uyandıktan sonra. Sütüm de çok değil ondan mi doymuyor acaba lütfen fikir verin
Bebeğim 40 günlük ve sürekli emiyor bir saat bazen iki saat emzirdiğim oluyor uyandıktan sonra. Sütüm de çok değil ondan mi doymuyor acaba lütfen fikir verin
Diğer konunuza da baktım.
Şu kadar ml sütle doyar diye bir şey yok
Emzik biberonla oyalamadan her talebinde emzirin.
Artık doyma kriteri çişli bezleri. 24 saat toplamında bir paket margarin ağırlığında oluyorsa doyuyordur
Diğer konunuza da baktım.
Şu kadar ml sütle doyar diye bir şey yok
Emzik biberonla oyalamadan her talebinde emzirin.
Artık doyma kriteri çişli bezleri. 24 saat toplamında bir paket margarin ağırlığında oluyorsa doyuyordur
Evet zaten emzik vermiyorum ama mama ver diye sürekli uyarı alınca huzursuz oluyorum sütüm yok mu diye teşekkür ederim her istediğinde emziriyorum zaten boş dolu emiyor
Evet zaten emzik vermiyorum ama mama ver diye sürekli uyarı alınca huzursuz oluyorum sütüm yok mu diye teşekkür ederim her istediğinde emziriyorum zaten boş dolu emiyor
Sütün az yada çok olduğunu bilemezsiniz ki Bebeğin kilosu vb etken onu da doktorun karar verebileceği birşey. O çevrendekilere çok kulak asma Emzirin gitsin