• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebekler için süper balık çorbası

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kanarya907

kanarya
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
8
0
36
İstanbul
Sevgili Anneler,
Şuanda 32 haftalık hamileyim. Hamileliğimin başından bu yana her hafta 2 kez balık yiyorum. Evimizin yakınında tam bir aile balıkçısı var ve bu benim için inanılmaz bir fırsat oldu. Sahibi Arzu hn. 2 çocuk annesi ve çok titiz becerikli bir hanım. Ctesi günleri anneler bizzat gelerek bebekleri için taze balık çorbası alıyorlar zira Arzu hn bu çorbayı tam da bebekler için yapıyor. Sunumu da oldukça şık. Bir cam paşabahçe kavanozunda veriyor anneler. İstenirse evlere de servis yapıyorlar. Son fiyatı adece 5 tl idi. Yeri Bostancı Kozyatağında ve adı ise Okyanıs Balıkçılık...
Her hafta cuma günü kurulan Kozyatağı Pazarı na çok yakın ve Ejder Pastanesi yanında...
Buraya yakın oturan annelerin bilir mutlaka...
Bebeğinizi bu sağlıktan ve lezzetten mahrum etmeyin.
Sevgiler

:)sıkça yediğimiz ve kızımada sıkça yedirdiğim bir mekan gerçekden harika..evimede yakın iyi oluyorr..

Tarif sandım,reklam çıktı.
bi soruversen aile balıkçına,avrupa yakasına,bahçelievlere motorize servisleri var mıymış!!
Ha bu arada ben de bizim aile bakkalımızı tavsiye edeyim isterseniz,nasılsa hepimiz aynı mahhallede oturuyoruz ya,balkondan sepet salarsınız süt,yumurta falan alırsınız bebeişlerinize.

Back