Bebek Beslenmesi bebekler için neden günlük yoğurt

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

crescentmoon

¢яєѕ¢єηт
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
3.348
3
316
İçel Mersin
hep günlük yoğurt tavsiye ediyor doktorlar.
bu ayki kontrolümüzde doktora neden günlük diye sordum. yani 3-4 günlük olarakta versek ne olur dedim.
yoğurtta bulunan b ve b1 vitaminleri beklediği zaman azalıyormuş. bu nedenle günlük yoğurt tavsiye ediyorlarmış.
birde benim kızım artık 8,5 aylık. doktorumuz artık büyüdü dedi, bir kaç günlük yoğurtta verebilirsin dedi. hatta hazır yoğurtlardanda verebilirsin dedi.
genelde evde günlük olarak kendim yapıyordum ama tutturmak sorun oluyordu.
artık sütaşın babymix yoğurdunu veriyorum.

bende hazırlıyordum yoğurdu bir kaç kavanoz 3 günlük felann..bende arada hazır yoğurt veriyorum...ama baybmix beğenmedim pekk..güvenemiyorum birde...

bende hazır veriyorum artık çorbalarının içine falanda katıyorum birde bu ara kivi vermeye basladım çok sevdi ekşi ekşi c vitamini çok bolmuş kivide

bende gunluk yapıyorum...her sabah ılk işlerımden bırı bu oluyor.aksamustunede yedırıyorum.
ben mamadan maylıyorum...

ben yeni mayalamaya başladım sek cam şişeden mayalıyorum benim kızım daha yeni tatmaya başladığı için 2 günde 1 mayalıyorum yarım kilo sütü cam kavonozda mayalıyorum ve içine kesinlikle metal kaşık sokmuyorum eşimde bende bu yoğurdu yemeye başladık maden mayalıyorum tam olsun dedim ama kızım yoğurdu tam olarak yemeye başladığında her gün mayalıyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…