• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebekler için ne kadar mama önlüğü almak lazım

bence penye değilde alt tarafı naylonumsu olanlar var onlar daha kullanışlı olur ıslaklığı geçirmez.daha doğum yapmamışsın.
bende bir sürü mama önlüğü var hiç birisini kullanmıyorum peçete işimi görüyo kullan at yani.

Son düzenleme:
hastane çıkışlarında, hediye gelen bebek takımlarında penye önlükler vardı, ben onları kullanıyorum, bir de geçen bir markette şık bikaç önlük gördüm dışarı çıkarken kullanalım diye onlardan aldım. biz daha ek gıdaya yeni başlıyoruz o yüzden fışkırta fışkırta yiyor ben de evdekileri kullanıyorum. zaten armut elma lekeleri çıkmıyor, bir müddet sonra atacağız...

ben ağustosta doğum yapıcam iki tane penye (hastane cıkıslarının icinden cıkanlar) 4 tanede altı naylonlu olanlardan aldım ilerisi icin yemek yerken takarım diye. 10 tanede ağız silme mendili var.

valla bende çok önluk almıştım nezamn kullancam dıye merak edıyodum ama şimdi oğlum 5 aylık önluk yetiştiremiyorum aşırı derecede salyaları akıyo,altı naylonlardan almanı tavsıye ederım çunku benımkının önlugu sırılsıklam oluyo.

Back