- 6 Ekim 2015
- 302
- 66
- 39
- Konu Sahibi Hayatbazen
Arkadaşlar hangi şampuan iyi sizce konak çok ,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
99 diye bir sampuan var cok iyi geliyorArkadaşlar hangi şampuan iyi sizce konak çok ,
Hmmm ilk defa duydum arastircam ama tsk99 diye bir sampuan var cok iyi geliyor
dalin şampuan da konaklara iyi geliyorArkadaşlar hangi şampuan iyi sizce konak çok ,
Benim bebegimdede vardı bisey kullanmadım sampuna olarak hakiki zeytinyağı banyo yapmadan yarım saat once masaj yap o kendiliğinden dökülecektir 15 günde tamamen biterArkadaşlar hangi şampuan iyi sizce konak çok ,
İlk çocuk olunca çok tecrübesiz davrandim keşke bende bastan kullansaydim bi gorsen kocaman kocaman kabuklar oldu yavrumun kafasi birde devamli kasiyor onlari.. Zeytinyağı sursem nasil olurki yakmaz dimiBen oğluma doğduğundan beri mustela konak önleyici kopuk kullanıyorum hic konak olmadı basında ama zaten olmaması icin kullanıyormuş olduktan sonra ise yarayacağını sanmıyorum. Bu arada basında olmadı ama kaslarında konak oldu oğlumun :) uyumadan once panthenol pomad sürdüm bolca. Uyanınca ıslak bezle sildim sonra da banyo yaptırdım hic bisey kalmamıştı. Baya da vardı konak tek kas olmustu yavrum :))
Yakmaz canım en doğalı zeytinyağı hem forumda sürüp olumlu sonuc alan cok anne varİlk çocuk olunca çok tecrübesiz davrandim keşke bende bastan kullansaydim bi gorsen kocaman kocaman kabuklar oldu yavrumun kafasi birde devamli kasiyor onlari.. Zeytinyağı sursem nasil olurki yakmaz dimi
Peki nasil kullanmam gerekiyor yagi isitmadan surucem herhalde dimi.. Pamuk yardimiyla biraz bekleyip fircasiyla tarayip sonrada banyo yaptirsam olurmuYakmaz canım en doğalı zeytinyağı hem forumda sürüp olumlu sonuc alan cok anne var
Aynen böyle yap ama beş dakika az biraz fazla bekletCanım cok cok kolay bır formul var sampuana falan gerek yok benım kızımın kafası sapsarıydı denedım tertemız oldu bebek yagı sur kafasına 5dk bekle bebek fırcasıyla yada taragıyla tara hepsı dokuluyo sonrada yıkarsın hemen dene hemen hepsını gecırıyo
Peki nasil kullanmam gerekiyor yagi isitmadan surucem herhalde dimi.. Pamuk yardimiyla biraz bekleyip fircasiyla tarayip sonrada banyo yaptirsam olurmu