Bebek Beslenmesi Bebekler için kahvaltıda neler hazırlamalıyız?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Canım doğal beslemeye gayret etmen çok güzel ben de buna dikkat ediyorum. Ne güzel seninki yumurtayı seviyor ben yumurtayı zorla yediriyorum. Bazen çok güzel yiyiyor verdiğim şeyleri bazen de her şeye tepki gösteriyor. Çok zorlanıyorum bazen ya. Meyvenin sürekli suyunu sıkıp vermektense olduğu gibi vermek daha sağlıklı. Çünkü sadece meyve suyu çocuğun fazla şeker almasına neden olurmuş. Ara ara olabilir tabi. Çocuğun 1,5 yaşında olduğuna göre inek sütü seviyorsa verebilirsin. Hazır devam sütlerindense ben bunu tercih ederim. Mümkün olduğunca doğal besleyelim inşallah. Hazır olan şeyler içerisinde ne kadar saf katıksız denilse de yine de katkı maddesi var.

bebe bisküvisii kendin yapabilirsin

Evet bunu biliyorum ama hiç denemedim çünkü bazı deneyenler pek hoş olmadığını söylemişlerdi , ben yine de tarifinizi istiyorum. Belki sizinki güzel oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…