• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebekler için biometrik resim çekimi

kelebek1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
83
45
merhaba,

1.5yaşındaki oğlumun biometirk resmi lazım. yurtdışına gitmek için pasaport ve kimlik kartı için kullanacağım.
normal yetişkinler gibi fotografçıya götürüp çektirsem olmaz diye düşünüyorum, çocuk düzgün durmaz.
evde beyaz duvarın önünde veya beyaz bir örtüye yatırıp çeksem olurmu? bu resmi fotografçıya götürüp basmasını isterim.

daha önce bu konuyu tecrübe eden varmı hiç ?

nasıl bir yöntem izlemek lazım acaba ?

Biyometrik degil ama benim 33 sene onceki bebeklik pasaportum icin fotograf cektirirken, babam yere oturmus, koltukaltlarimdan beni havaya kaldirmis fotografci fonunun onunde, oyle cekmisler. Bakislari de kameraya dogru baksin diye fotografci bi cingirak kullansa tamamdir bu is 🥳

merhaba,

1.5yaşındaki oğlumun biometirk resmi lazım. yurtdışına gitmek için pasaport ve kimlik kartı için kullanacağım.
normal yetişkinler gibi fotografçıya götürüp çektirsem olmaz diye düşünüyorum, çocuk düzgün durmaz.
evde beyaz duvarın önünde veya beyaz bir örtüye yatırıp çeksem olurmu? bu resmi fotografçıya götürüp basmasını isterim.

daha önce bu konuyu tecrübe eden varmı hiç ?

nasıl bir yöntem izlemek lazım acaba ?
birisinin kollarını falan tutması gerekiyo. Yüzünün de net düz durması lazım. isterseniz bir fotoğrafçıya gidip sorun özel bir platformları vardır belki. biyometrik çünkü sıkıntı olmasın.

arkadaşım bir kaç aylık çocuğunu evde yatırıp çekmiş, fotoğrafçıda duzelttirmisti

Yanınızda sevdiğiniz bir oyuncağını götürün, eşim arkadan beyaz çarşafın altına girerek kızımızı tutmuştu. Kızım da noluyor diye garip garip bakmisti 😁. Fotografciya gidin , onlar alışkın zaten bu fotoları çekmeye.

Back