bebekler gece 12 saat uyuyabiliyormuş

abceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
818
186
kızım akşam 9 bucukta yatıp sabah 8 buçukta uyandı çok keyifliyim.meğer onun uykusunu açan benmişim.şuan sadece kahvaltı sorunumuz kaldı ...

Merhaba nasil oldu merak ettim.. siz ne yaptinizz.. benimde sekiz aylik.oglum vR gece dokuz bucukta yatiyo oda sabah sekiz kadar ama gece surekli uyaniyo agliyo ve ben ayagimda salliyip geri yatiriyorum.. bitkin durumdayim tam ykuya daliyorum o uyaniyo ve ben gece boyu dogru duzgun uyumuyorum..

tabi bizde kalkıyoruz gece 2 3 kez ama benim kızım hemen dalıyor uykuya.odasından çıkarmadan karanlıkta emziriyorum.birde ne zamandır 9 buçukta uyuyor belkı tam adapte olamamıstır yada karnı doymadan vs. uyuyor olabilir

en önemlisi her ağladığında yanına gidip kaldırmayın bir iki dakika bekleyin bazen biraz bağırıp geri uykuya dalıyorlar.

Benimde 8aylik oglum aksam 9dan sabah 7ye8e kadar uyuyordu arada acikip mamasini yiyip tekrar daliyordu. Aslinda bulundugu ortamdn cikarmayip fazla goz temasi kurmadan konusmadan uykusunu acmamak onemli olanda. Benim iki haftadir sorunum geceleri uyanmalar artti devamli bisiden rahatsiz oluyor ve uykuya dalamiyor. Herzamanki gibi ayni ortami yada benim davranislarim ama bilemedim yani. 8.ayda sizde ayni sorunu yasadinizmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…