Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç kullanmama olur mu, çocuk denize havuza mi işesin :)) Prima mayo bebek bezi var özel onu alın. Bi de sıcakta etkilenmesin Rossmann da vs bebek güneş koruyucusu var, alıp sürün ki cildi sıcakta kızarıp canı acımasın. Şapka alın bi de.Sonraki ay 4 aylik olacak bebegimizle tatile gitmeyi dusunuyoruz. Deniz icin ozel bebek bezleri var sanirim. Bunlardan mi almam lazim yoksa hic mi kullanmasak? Bu bezlerin ici islak mi oluyor suya girince? Bir de bebekle tatil icin tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ay valla cis yapabilecegi hic aklima gelmemisti. Bezler o kadar iyi emiyo ki insan unutuyor. Haklisin bezlerden alayim. Sapka ve koruyucu aklimda zaten. Sagol canim.Hiç kullanmama olur mu, çocuk denize havuza mi işesin :)) Prima mayo bebek bezi var özel onu alın. Bi de sıcakta etkilenmesin Rossmann da vs bebek güneş koruyucusu var, alıp sürün ki cildi sıcakta kızarıp canı acımasın. Şapka alın bi de.
Sonraki ay 4 aylik olacak bebegimizle tatile gitmeyi dusunuyoruz. Deniz icin ozel bebek bezleri var sanirim. Bunlardan mi almam lazim yoksa hic mi kullanmasak? Bu bezlerin ici islak mi oluyor suya girince? Bir de bebekle tatil icin tavsiyelerinizi bekliyorum.
bebeğiniz daha çok kucukmus siz mayo bez kesinlikle alın. güneş kremi bol bol sürün sürekli.. ve benim tavsiyem denize sokun soğuk değilse su havuza sokmayınnn cok cabuk mikrop kapabiliyorlar...Sonraki ay 4 aylik olacak bebegimizle tatile gitmeyi dusunuyoruz. Deniz icin ozel bebek bezleri var sanirim. Bunlardan mi almam lazim yoksa hic mi kullanmasak? Bu bezlerin ici islak mi oluyor suya girince? Bir de bebekle tatil icin tavsiyelerinizi bekliyorum.
bebeğiniz daha çok kucukmus siz mayo bez kesinlikle alın. güneş kremi bol bol sürün sürekli.. ve benim tavsiyem denize sokun soğuk değilse su havuza sokmayınnn cok cabuk mikrop kapabiliyorlar...![]()
TEK KULLANILMIK ALMISTIM BEN GAYET RAHAT.Aynen deniz dusunuyoruz biz de. Mayo bez ve huggiesin bebek bezine benzeyen deniz icin bezi var. Hangisini tercih edecegimi sasirdim. Yikanabilir olanlari cisi ve kakayi tutmuyor diyorlar. Digerleri de tek kullanimlik. Hem cevreye zarar verecek hem yanimizda yer kaplayacak. Bilemedim bir turlu.
Aynen deniz dusunuyoruz biz de. Mayo bez ve huggiesin bebek bezine benzeyen deniz icin bezi var. Hangisini tercih edecegimi sasirdim. Yikanabilir olanlari cisi ve kakayi tutmuyor diyorlar. Digerleri de tek kullanimlik. Hem cevreye zarar verecek hem yanimizda yer kaplayacak. Bilemedim bir turlu.