Bebekle yolculuk

Eğer aileniz kız kardeşinizi pek ziyaret etmiyorsa kız kardeşin eşi o yüzden sorun çıkarmıştır.

Hiçbir sey olmaz tabiki rahat rahat gider. 2 saat ne ki. Ayrıca 8 aylık bebek coook büyük. Ben kendimde gittim, otobüslede uçaklada. Ilk yolculukta 25 günlüktü. Oto koltuğu olduktan sonra bide bebek çok ağlamıyorsa sorun olmaz.

Kuzum valla kurban bayramında 12 saat otobüs yolculuğu yaptık mışıl mışıl mışıl uyudu araba sallandikca. 9 aylikdi o zaman

40 günlük bebekle kıtalar arası seyahat edilebiliyorsa, 9 aylık bebekle 2 saat araba yolculuğu haydi haydi yapılır. 9 aylık bebek dana yavrusu olmuştur artık yaa :) Evet ana-babalar ilk yolculukta bi triplere giriyorlar ama abartacak bir şey yok.

kızım 21 günlükken kar kış kıyamette 2 saatlik yola diye çıktık 4 saatte gittik.TV den yola çıkmayın diye uyarı yapılıyordu hatta.Çok şükür bişeycik olmadı :)

Ben 40 i çıkmadan 12 saatlik yol gittim arabayla. 5 aylıktı 6 saatlik yola gittik. 6 aylıkti ülkeler arası dolaşıyorduk. 9 aylik gibiyken de herhalde bir 17 saatlik araba yolculugu yaptik ki kabul ediyorum bu biraz zor gecti. Yasini doldurmustu inanin 30 saatlik yol yaptik ucakla. Böyle abartirlarsa herseyi herseyden hastalanan citkirildim bir çocuk olur. 2 saat yol 8 aylık çocuk için eğlencedir. Araba koltuğu şart tabi.

Bebek koltukları oldukca guvenli karni tok gazi yok sıkıntısı yoksa bencilce davranip kadının cesretini kirmaya gerek yok annesi çocuğunutanir neticede gidebilecem gucu kendinde sakinligi cocugunda bulmuşsauzun yolda gidebilir...

Neden gidilmesin
Arabayı eşi kullanırken bişey olmayacağı anlamına mi geliyomuş

Kendine güveniyosa 2 saat nedir ki
Ne güzel o kadar yakın olsamda bende gitsem keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…