• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekle yolculuk

aysekadinfasulyesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
69
61
3
41
merhaba hanımlar, kız kardeşim yeni Doğum yaptı sayılır 8 aylık bebeği var şuan. Annemler ile arasında yaklaşık 2 saatlik bir mesafe var. Kendi aracı ile bebekle birlikte annemlere gitmek istemiş ve eşiyle bu sebepten biraz gerilmişler sanırım küçük bebekle ne yolculuğu diye. Bebekle sorun olurmu sizce böyle bir yolculuk? Şoförlüğü de gayet iyidir

merhaba hanımlar, kız kardeşim yeni Doğum yaptı sayılır 8 aylık bebeği var şuan. Annemler ile arasında yaklaşık 2 saatlik bir mesafe var. Kendi aracı ile bebekle birlikte annemlere gitmek istemiş ve eşiyle bu sebepten biraz gerilmişler sanırım küçük bebekle ne yolculuğu diye. Bebekle sorun olurmu sizce böyle bir yolculuk? Şoförlüğü de gayet iyidir

Aslında 8 ay çok da küçük değil sanki arkaya oto koltuğuna koyulup çıkılabilir sanki uyuyacagi zaman

Ben 40ı çıktı 8 saat yol gittim.Kardeşim 3 aylık bebeğiyle yurt dışına gitti.2 saat yol hiçbir şey değil.Bebekten yana sıkıntı olmaz.Rahat rahat gidebilir.
Kendi kullanacaksa mola vererek devam eder.

8 ay baya büyümüş artık. Öğün arası kısa olmaz. Doyurur karnını uyku vaktine yakın gider. İki saat ne ki. Millet İstanbul da bir ilçeden oburune geçerken harcıyor o vakti. O kadar yakın olsam anneme çıkıp çıkıp giderim ben ne var ki. Sabah gidip akşam dönse bile yorulmaz insan. :))) ;)

Bende öyle düşünmüştüm ama tecrübeli annelere bi soralım dedik teşekkürler

Ben tecrübeli değilim simdi eşime sordum bebeğim olsa böyle böyle durumda diye eşim direk bebek daha kemikleri bile gelişmemiş bir fren yapsan yazık çocuğa dedi belki esi öyle düşünmüştür birde şu var ki Allah korusun birşey olsa kardeşin iyi olabilir ama karşı tarafı malesef kimse bilemez eşi yanında olmayacağı için çok telaş yapabilir sanki tabi köy yolları var ist. O yollar gbi yollarsa gidilebilir bence geçen inst da oto koltuğunun üzerine de ayna takmışlardı bebeği net görebilmek için çok mantıklı geldi

2 saat ne ki yani? Tabii otokoltuguna saglamca oturtulmali bebek.

Basligi gorunce hemen atladim belki fikir edinirim diye. Ocakta 16 saat ucucaz oglumla, ama 15 aylik olmus olucak o zamana. 2 saati hic dert etmezdim.

Ben 40ı çıktı 8 saat yol gittim.Kardeşim 3 aylık bebeğiyle yurt dışına gitti.2 saat yol hiçbir şey değil.Bebekten yana sıkıntı olmaz.Rahat rahat gidebilir.
Kendi kullanacaksa mola vererek devam eder.
Gerçekten rahatladık şuan biz mi çok rahatız diye düşünüyorduk :)

Ben bebegimle ve kizimla sik sik trafige cikiyorum. Karni tok olmazsa bir de sicak giydirirsem o kadar uzun durmuyor oto koltugunda,benimki de 9 aylik. Tokluga ve kiyafetine dikkat ederse misil misil uyur zaten

5 gunlukten beri atiyorum arabaya surekli geziyoruz
2 saatlik mesafe de yaptik , hatta oglum 8 aylikken istdan bodruma arabayla gelmistim bi basima
neden gerildi kardesinizin esi anlamadim 2 saatlik yol nedir ki?

Ben tecrübeli değilim simdi eşime sordum bebeğim olsa böyle böyle durumda diye eşim direk bebek daha kemikleri bile gelişmemiş bir fren yapsan yazık çocuğa dedi belki esi öyle düşünmüştür birde şu var ki Allah korusun birşey olsa kardeşin iyi olabilir ama karşı tarafı malesef kimse bilemez eşi yanında olmayacağı için çok telaş yapabilir sanki tabi köy yolları var ist. O yollar gbi yollarsa gidilebilir bence geçen inst da oto koltuğunun üzerine de ayna takmışlardı bebeği net görebilmek için çok mantıklı geldi
Aynen zaten İstanbul’da köy yolu gideceği yer. Erkekler gerçekten çok pimpirikli :işsiz:

Back