Bebekle İlk Gün..

Artemss

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
132
65
39
Selam kızlar..Ben de anne adayıyım ve her hamile gibi ben de bebeğimi dört gözle bekliyorum. Acaba diyorum bebek doğduktan sonrasında neler hissediliyor, neler yapılıyor? Beslemesi kolay oluyor mu, bebek uyuyor mu? Eve gidildiğinde nasıl bir düzen kuruluyor; nelere dikkat etmiştiniz? gibi anılarınızı ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bilmediğim ve çok hassas bir konu olduğu için her geçen ay/gün biraz daha heyecan ve korku duyuyorum :)

Merhaba arkadaşlar bu başlığı okuyunca hemen yazmak istedim ağustos annesiyim oğlum şu anda 7 buçuk aylık biz ilk 3 ay nerdeyse hiç uyumadık kayınvalidem yakın bana allahtan o baktı arada ben uyudum çoook zor gerçwkten ama çok güzelde geceyi gündüzü bilmiyolar bazen öyle bi ağlıyolarki sebebini anlayamıyorsun sende onunla ağlıyosun gece 4 te acile gittiğimizi bilirim bu çocuk susmuyo diye çatlıcak ağlamaktan diye hamileliğimde 11 kilo aldım doğumdan 2 hafta sonra 21 kilo vermiştim uykusuzluk yorgunluk gelen giden şuan da diş çıkarıyoruz gece saat başı ağlıyo uyanıyo uyumuyo zor yani ama onsuz bi hayat düşünemiyorum bi güldümü hepsiiii geçip gidiyooo allah kolaylık versin tüm annelere şimdi anlıyorum anneye neden offf denmez :)))

Unutmadan şunuda yazayım beslenme düzeni demişsin bikaç ay düzen bekleme arkadaşım ben sabaha kadar koltukta oturup emzirdiğimi bilirim hep emmek istiyolar düzen müzen yok 4 aydan sonra yavaş yavaş geç acıkmaya başladı şimdide zaten sık emmiyo çorba meyve sebze veriyorum

Vala ben de yazmak istedim ben de ocakta doğum yaptım. Vala tatlım şöyle söyleyeyim, Bebeğin doğar doğmaz anne oluyosun. Benim bebeğim 40 gün boyunca emdi emdi uyudu kuzum şimdi üçüncü ayını dolduracak, kucak istemeğe başladı akşam 11 den 1 e kadar uyumuyo filan yeni huylarımız çıktı yani ama öyle çok aşırı Ağlayan bir bebek değil çok şükür. Yani sonuç olarak her bebek farklı hiç biri birbiriyle aynı değil. Sana tek tavsiyem hamileliğin boyunca Buzluca pişmeye hazır ne koyarsan doğumdan sonra sana kar olur. Çünkü bebiş olunca sana pratik şeyler çok lazım oluyo. Hele de benim gibi annesine uzak yaşayanlar için süper oluyo en büyük tavsiyemdir

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..nazar değmesin annesi, inşallah bizimki de sakin bir bebek olur beni korkutmaz :)
tavsiyeniz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…