Bebekle ev ısı programı

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Bgn annmden gldm evı toplamam tmzlemem bulaskları yerlerne yerlestrmem, camasırları asmam,gardrobu duzenlemem sılmem lazım toz vs almam lazım ,ama bbk on dk uyuyo bı ısı yapıom yarı kalıyor tam olmuyor vs vs,sz neler yapıosunuz,? Haftanın her gunune bırseymı kysam bbası glncemı yapsam? Bgn allahtn ymegm var, kızlr bıde bnm bbk hp emmk ıstıyo bu yzden hp kusuyo dr aglynca sustrmk ıcın gnlde emzırırler dedı ac zannedıp ama ellerı sureklı agznda acaba ıkı saatte bı emzrp yalncı emzık ılemı oyalasam?bıde bazn oda nmsız oluyo sz oda buhsrlayıcılarının dısında napıyorsunuz?

valla işin zor kızım 1 yaşında olmasına rağmen hâlâ düzene girmiş değiliz bu yüzden bi fikir veremicem eğer bebeğin kusuyorsa ya çok yediği için fazlasını çıkarıyo yada senin sırtına soğuk vurmustur sürekli üzerinde yeleğin olsun odanın nemi için dr çaydanlıga şu koyup kaloriferin üzerine koymamizi söyledi bir de bir kaç ıslak bezi odanızin etrafına koyabilirsiniz kurudukta tekrar ıslatın.

Son düzenleme:
2 saatde birmi emzirsem derken ?
daha mi SIK emoyiyorki
çok emerse hazimsizlik yapar rahat edemez çocuk, gaz dan daha beter bi sancisi olur çok yediginde ( bide kakasi ye$il olu buyuk ihtiamlle kusmasida bu yuzden

yalanci emzik vermeyi deneyin
ellerini agzina almasi normal ke$fediyo,birak rahat rahat i$ini gorsun bebegin, ellerini emmesi bi geli$im gostergesi , o pamuk parmakalri agzina tikmasa sorun var demekdir zaten :))

kaç aylik bu arada

2 saatde birmi emzirsem derken ?
daha mi SIK emoyiyorki
çok emerse hazimsizlik yapar rahat edemez çocuk, gaz dan daha beter bi sancisi olur çok yediginde ( bide kakasi ye$il olu buyuk ihtiamlle kusmasida bu yuzden

yalanci emzik vermeyi deneyin
ellerini agzina almasi normal ke$fediyo,birak rahat rahat i$ini gorsun bebegin, ellerini emmesi bi geli$im gostergesi , o pamuk parmakalri agzina tikmasa sorun var demekdir zaten :))

kaç aylik bu arada

42gunluk. Hadıyaa kırk dkda felan emıyo sutumde ıyı hmdolsn .bgn bıyandan emıyo bıyandan kusuyo dıye vermedım nası bagırıyo:(emzrme ısnı duzene nası kycm?ylncı emzk verıom anca atıyo.veya dusuyo.buna care bulamadm?evt bazen kakası yesıl oluyo

canim benim bebegim 3 aylik nerdeyse biz bile hala duzene giremedik...bir gunumuz digerini tutmuyor birde...Allah yardimcimiz olsun, sagliklari yerinde olsunda...varsin isleri biraz erteleyelim.

42gunluk. Hadıyaa kırk dkda felan emıyo sutumde ıyı hmdolsn .bgn bıyandan emıyo bıyandan kusuyo dıye vermedım nası bagırıyo:(emzrme ısnı duzene nası kycm?ylncı emzk verıom anca atıyo.veya dusuyo.buna care bulamadm?evt bazen kakası yesıl oluyo

yalanci emzigin degi$ik turleri,i dene , tam alirsa kurtulursun :)
yazik bebegin hazimsizlikdan karni agriyo ondan uyyamiyo agliyo, sen yine emzirince i$ler sarpa sariyo
2 saat ara yapmayi bi dene bakalim..

gaz da olabilir
kucaginda yuzu sana bakiyorken bacakalrini buk hafifce, ziplat azcik boyle gazin çikmasi lazim
sirtina vur ama sever gibi deil :)
dizine yuz utu yatir sag sol oynat normalde çimasi lazim gazin, ama çok yediyse kusar haberin olsun:)

yalanci emzigin degi$ik turleri,i dene , tam alirsa kurtulursun :)
yazik bebegin hazimsizlikdan karni agriyo ondan uyyamiyo agliyo, sen yine emzirince i$ler sarpa sariyo
2 saat ara yapmayi bi dene bakalim..

gaz da olabilir
kucaginda yuzu sana bakiyorken bacakalrini buk hafifce, ziplat azcik boyle gazin çikmasi lazim
sirtina vur ama sever gibi deil :)
dizine yuz utu yatir sag sol oynat normalde çimasi lazim gazin, ama çok yediyse kusar haberin olsun:)

yok ztn gazını cıkarıom, nuk marka kullanıom smdı

Bgn annmden gldm evı toplamam tmzlemem bulaskları yerlerne yerlestrmem, camasırları asmam,gardrobu duzenlemem sılmem lazım toz vs almam lazım ,ama bbk on dk uyuyo bı ısı yapıom yarı kalıyor tam olmuyor vs vs,sz neler yapıosunuz,? Haftanın her gunune bırseymı kysam bbası glncemı yapsam? Bgn allahtn ymegm var, kızlr bıde bnm bbk hp emmk ıstıyo bu yzden hp kusuyo dr aglynca sustrmk ıcın gnlde emzırırler dedı ac zannedıp ama ellerı sureklı agznda acaba ıkı saatte bı emzrp yalncı emzık ılemı oyalasam?bıde bazn oda nmsız oluyo sz oda buhsrlayıcılarının dısında napıyorsunuz?

offff evi böyle dağanık gördüğ,mde cinnet giçiresim geliyor:27: du ;
artık saldım çünkü bebeğim daha önemli e arkada 2 tane de abi var okul vs...derken.Ben bazen iş yaparken yanıma alıyorum .ama tabi ağlamadan durmuyor
kucağımda yemek yaptığımı bilirim
daha da 80 günlüğüz
:1:
Çok zor valla ,Elleri ağızda olması iyi eller temiz olsun ama bırak emsin kemirsin minnak :9:

cevapları kendn vermişsin zaten tatlım her güne bir iş yap mesela...eşin gelince de yapabilirsin bebişle ilgilensin 2 dakka ben mecbur öyle atıyorum al babası seni çok özlemiş diye
o arada yemek mi ütü mü toz almak mı allah ne verdiyse
:9::9::9: ​gece de pert tabi ben

Back