bebekle dışarı çıkmak

naz_o

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
32
1
86
Düzce
arkadaşlar en çok zorlandığım konu bu yaa pazar günü parka gittik bu arada kızım 13 aylık ve arkadaşımın bebeğide bizden 20 gün büyük yani aynı yaştalar neyse bende iki çanta kızda sadece tek çanta oda kendi kol çantası yani benim gibi bavul deil nese bu ne yaa diye dalga geçti benimle ama bende abarttı mı ne içindekileri sayıyorum 2 adet battaniye iki hırka 2 tane bez mama önlüğü 1tane bere 2 takım giyisi bir eşofman ha b,ide kapişonlu hırka yedek mont yemesi için bir kase çorba meyve meyveli yoğur mama yapmak için termosla sıcak su biberonlar yani bunlar olması gerekenler deil mi ve hepsinide kullandım yani yazılanların hepsi lazım oldu dalga geçen arkadaşımda benim yanıma aldığım yedek battaniyeyi kullandı yine bu kadarına gerek yok diyooo sizce?

bencede gercekten fazla.ilk bebegımde bende böyle yapıyordum.kendıme ezıyet etmışim.sonuçta parkta kac saat kalcaksınız kı..

Bebek sözkonusu olunca tedbirli olmak iyidir ama 2-3 saat için bence de biraz abartmışsın. Yanına önlük, yedek bez ve yemeği yeterli bence. Peki yazdıklarının hepsini nasıl kullandın?

bez-bır takım kıyafet-ıslak mendıl-yemeği-mama onlugu yeterlı battanıyeyı falan parkta napıcaksın ki?ev yakınsa kıyafete de -beze de gerek bıle yok ..hemen eve gıder degsıtırırsın nolcakki...
ne kadar kalacagını bılemedıgın bır yere gıdıyorsan tabıkıde buyuk bır canta alacaksn..

arkadaşım ben de kızımla parka çıkıyorum ama küçük bir çantayla. bir kere yanıma bez almıyorum. iki nedeni var. hem ev yakın hem de parkta bezi nerde değiştircem ki?? açık havada bebişin poposunu açamam kesinlikle.
belki bir adet tişört alınabilir. mama yerken üstü ıslanırsa fln diye. ıslak mendil kesin lazım. ama battaniyeye gerek yok bence de. parkta kaldığınız saat bellidir. en fazla 2-3 saat kalınabilir zaten. o kadar saatte kızının elbet bir kezöğünü vardır diye düşünüyorum. meyve öğünüyse yanına sadece meyve al, çorba öğünüyse onu al derim ben. iki hırka,vs. yerine tek bir adet mevsimlik rahat giyebileceği bir ceket tarzı birşey alsan yeterli. o da eve dönüşteterli olursa giydirmek için kullanılır belki. gerisi bence biraz fazla..

o ne yaa onlar çok fazla canım..
ben bez alıyorum bazen..mendil..ıslak mendil..küçük havlular 2 tane terlerse diye.bu kadar..hı bi de yelek..bunlar da çantama sığıyor..ama bir arkadaşıma gidirsem malzeme çantasını alıyorum.battaniye we alt açma örtüsü koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…