bebekkk

Bence anestezi almanı gerektirecek bir durum yok hsg o kadar da abartılacak bir durum değil .Saniyelik bir ağrı dayanılmayacak gibi değil.
Zaten ağrı kesici iğne yapılıyor.
evet evet bencede anesteziye gerek yok eğer iyi bir doktora gidersen. zaten ağrı kesici kas gevşetici tarzı uyusturcak bi iğne yapiyolar o iğne yapılırken bile çok bişey hissetmedim

evet evet bencede anesteziye gerek yok eğer iyi bir doktora gidersen. zaten ağrı kesici kas gevşetici tarzı uyusturcak bi iğne yapiyolar o iğne yapılırken bile çok bişey hissetmedim
Aynen bence de ama ilk defa denerken insan başına gelecekleri ve ortamı bilmediği için tedirgin oluyor.
Rabbim herkesin yardımcısı olsun.

Troid bende de çıktı ama sınırdaymış
Bence troidi ihmal etmeyin ben menegon ve aşılama denedim sınırdayken tutmadı üstelik abim Bakırköy devlette çalışıyor orda ki doktorlara sormuş troid 2,5 seviyesine inmeden tedavi denemesin demişler benimde yeni 2,99 a düştü ocakta aşılama deneyeceğim tekrar

evet sebepsizdi
aralığın 2 sinde hsg çekildi
3 ay bekleyelim dedi doktorum
Daha önce de konuşmuştuk sanki sizinle her hangi bir tedavi denediniz mi bende hsg den sonra çok ümitlendim ama sonuç alamadım .
Tüplerde tıkanma intihap varsa o sıvı açıyormuş genelde bu durumdakiler hsg den sonra hamile kalıyor.

evet konuşmuştuk :) herhangi bir tedaviye gerek görmedi şu anda doktorum.
benim hsg den sonraki ilk birlikteliğim birkaç gün sonra olacak canım
o yüzden umudum var, bakalım kısmet artık...
sen hsg çekileli nekadar oldu?

1yıl oldu canım inşallah hamile kalırsın .
Hsg den sonra 4 5 gün sonra beraber olduk sen bekledin sanırım yaşın kaç kaç yıllık evlisin.

kocan gitti mi doktora asıl?
sende bir sorun yoksa problem ondadır yani muhtemelen.
ayrıca daha 20 yaşındasın nedir bu çocuk derdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…